Dinglederper (Twitch Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Dinglederper este pseudonimul celebrității australiene de internet Tory. Este cunoscută mai ales pentru streaming de jocuri video pe Twitch. Dinglederper transmite o varietate de jocuri, dar este adesea văzut jucând jocuri, cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive.

De asemenea, postează conținut pentru jocuri pe YouTube, care constă din mai multe vedete de pe internet, precum Muselk, Crayator, BazzaGazza, Marcus, Lazarbeam și Lachlan. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Dinglederper.

Înălțime și greutate Dinglederper

Cât de înaltă este Dinglederper? Frumoasă și superbă vedetă Twitch, Dinglederper se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători Dinglederper

Care sunt măsurătorile corporale ale Dinglederper? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Dinglederper Age

Câți ani are Dinglederper? Ziua ei de naștere cade pe 18 august 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Dinglederper-age

Dinglederper Wiki / Bio

DinglederperWiki / Bio
Nume realconservator
PoreclăDinglederper
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă26 de ani
Zi de nastere18 august 1994
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Dinglederper

Cine este iubitul lui Dinglederper? Este foarte secretă în legătură cu viața personală. Nu a dat nicio idee despre viața ei romantică. Ea este singură.

Dinglederper-fapte

Citește și: Kandyland (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Dinglederper Net Worth

Cât costă valoarea netă a Dinglederper? De asemenea, lucrează la stabilirea unei cariere ca vedetă în social media și în industria divertismentului. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Dinglederper

  1. Dinglederper are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat un fan decent urmărind sub contul ei de Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: David Cánovas (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte