Yessica Kumala (Soția Josh Holloway) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Yessica Kumala este soția celebrității lui Josh Holloway. Este un actor, model și producător american, cunoscut mai ales pentru rolurile sale de James Ford. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Yessica Kumala Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Yessica Kumala? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi și păr negri frumoși. Cât de înaltă este Yessica Kumala? Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Yessica Kumala Age

Câți ani are Yessica Kumala? Ziua ei de naștere cade pe 2 septembrie 1977. Are 42 de ani. Ea deține naționalitatea chineză-mondială și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în China. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Verena King (soția Bruce Boxleitner) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă, fapte

Yessica Kumala Wiki

Yessica KumalaWiki / Bio
Nume realYessica Kumala
PoreclăYessica
Faimos caSoția lui Josh Holloway
Vârstă42 de ani
Zi de nastere2 septembrie 1977
Locul naşteriiChina
Semnul nașteriiFecioara
NaţionalitateChinese-Worldn
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-37 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii2
Soț / SoțieJosh Holloway
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Yessica Kumala Soț

Cine este soțul lui Yessica Kumala? Este căsătorită cu celebrul actor, model și producător care este un american Josh Holloway. Cuplul a dat, de asemenea, cinci ani înainte de a se căsători. Cuplul s-a căsătorit la 1 octombrie 2004. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Au doi copii numiți, unter Lee Holloway și Java Kumala Holloway.

Citește și: Mariette Detotto (soția Walter Marcado) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Yessica Kumala Net Worth

Care este valoarea netă a lui Yessica Kumala? Afacerea este sursa ei principală de venit. Mai mult, valoarea netă a soțului ei este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD) în total.

Fapte Yessica Kumala

  1. Soțul lui Yessica Kumala, Holloway, s-a născut în San Jose, California, al doilea dintre cei patru băieți ai unei mame asistente și a unui tată topograf.
  2. Yessica nu este activă pe platformele de socializare.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Are și un iubit pasionat de animale de companie.
  5. Este foarte apropiată de soț și copii.

Citește și: Rouba Saadeh (Soția Michele Morrone) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found