Corie Rayvon (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Corie Rayvon este o vedetă americană pe YouTuber și social media. Este bine cunoscută ca iubita lui Youtuber Khalil Underwood. Este un artist de înregistrare, comediant și senzație de internet bine cunoscut pentru canalul său KhalilsWorld.

Mai mult, Corie are un corp curbat și fotografiile ei sunt foarte apreciate pe paginile sale de socializare. Postările ei pe Instagram, Facebook, Snapchat, Linked in și twitter au câștigat un număr mare de persoane. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Corie Rayvon Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Corie Rayvon? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi căprui frumoși și are părul negru și creț. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Corie Rayvon? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Ea intenționează să folosească site-ul pentru ca fanii săi să-și acceseze fotografiile și videoclipurile și alte produse de divertisment. Fanii ei se vor putea conecta și la alți influențatori ai rețelelor sociale prin intermediul site-ului web. Le va oferi o oportunitate de comunicare personalizată cu ea. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-42 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Corie Rayvon Age

Câți ani are Corie Rayvon? Ziua ei de naștere cade pe 2 iulie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Houston, TX. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit liceul Pearland.

Citește și: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Wiki Corie Rayvon

Corie RayvonWiki / Bio
Nume realCorie Rayvon
PoreclăCorie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere2 iulie 1996
Locul naşteriiHouston, TX
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleKhalil Underwood
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Corie Rayvon Boyfriend

Cine este iubitul lui Corie Rayvon? Fierbinta și superba Youtuber Corie Rayvon este legată romantic de Khalil Underwood și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Corie Rayvon Net Worth

Care este valoarea netă a lui Corie Rayvon? La o vârstă fragedă, Corie Rayvon și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Alex Gronlund (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Fapte Corie Rayvon

  1. Corie Rayvon are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. În 2015, a urmat școala de asistență medicală.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date