Alpharad (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Numele real al Alpharad este John Jacob Rabon IV, care este un Youtuber american și un influent pe rețelele sociale. Este bine cunoscut pentru canalul său de pe YouTube, unde joacă jocuri precum The Legend of Zelda și Sonic. Mai mult, a câștigat importanță pentru serii precum How to Play 101, Story For Glory și Challenge Mode. A câștigat peste 2,2 milioane de abonați la canalul său AlpharadTV. El a fost cel mai bine cunoscut pentru seria sa de montaj comedic „How to Play 101”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea Alpharad

Cât de înaltă este Alpharad? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Alpharad este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg. Are ochi albaștri, iar culoarea părului este blond.

Epoca Alpharad

Câți ani are Alpharad? S-a născut pe 19 decembrie 1995 în Statele Unite. Are 25 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Alpharad-vârstă

Citește și: Brandon Walsh (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki Alpharad

AlpharadWiki / Bio
Nume realIoan Iacob Rabon IV
PoreclăAlpharad
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere19 decembrie 1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-34-38 țoli
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaFiorella Rabon
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Soția Alpharad

Cine este soția lui Alpharad? El a legat nodul cu Fiorella Rabon în noiembrie 2018. Mai mult, cuplul nu este binecuvântat cu niciun copil, din ianuarie 2021.

Alpharad-cu-soția lui

Valoarea netă a Alpharad

Cât costă valoarea netă a Alpharad? Cariera socială este principala sa sursă de avere sau venit. Alpharad a contribuit, de asemenea, la crearea unui Super Smash Bros. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Alpharad

  1. La începutul anului 2019, Josniffy și Alpharad au început să posteze videoclipuri pe Alpharad Deluxe.
  2. Datorită focarului de Coronavirus, Alpharad și penguinz0 au creat seria de carantină pentru Super Smash Brothers Ultimate.
  3. La 1 aprilie 2020, Alpharad a lansat un single cu trupa sa Ace of Hearts. Acest single se numește Fool For You.
  4. În afară de YouTube, el este foarte activ pe Instagram.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte