Rebecca King-Crews (Soția lui Terry Crews) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Rebecca King-Crews este actriță și face parte din reality show-ul The Family Crews. De asemenea, este cunoscută mai ales ca soția actorului și fostului fotbalist american, Terry Crews. S-au căsătorit la 29 iulie 1990. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Rebecca King-Crews Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Rebecca King-Crews? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Rebecca King-Crews Bio, Age & Family

Câți ani are Rebecca King-Crews? S-a născut la 24 decembrie 1965 în Benton Harbor, Michigan. Are 55 de ani. Este de etnie afro-americană. A fost crescută în Gary, Indiana, unde și-a făcut cea mai mare parte a școlii. Apoi a absolvit liceul Lew Wallace. Ea și-a continuat cariera muzicală la Western Michigan University.

Citește și: Kerri Browitt Caviezel (Soția lui Jim Caviezel) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Rebecca King-Crews Wikipedia

Rebecca King-CrewsWiki / Bio
Nume realRebecca King-Crews
PoreclăRebecca
Faimos caSoția lui Terry Crews
Vârstă55 de ani
Zi de nastere24 decembrie 1965
Locul naşteriiBenton Harbor, Michigan
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiAzriel, Tera, Wynfrey

și Isaia

Soț / SoțieTerry Crews
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul Rebecca King-Crews

Cine este soțul Rebecca King-Crews? Este căsătorită cu actorul și fostul fotbalist american, Terry Crews. S-au căsătorit pe 29 iulie 1990. Cei doi au fost împreună în cele mai grave și mai bune momente ale lor. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu patru copii numiți împreună, Azriel, Tera, Wynfrey și Isaiah. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, Rebecca are un copil cu Charles Burton pe nume, Naomi Burton.

Citește și: Neilia Hunter (Soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte

Valoarea netă a Rebecca King-Crews

Care este valoarea netă a Rebecca King-Crews? Ea face parte din reality show-ul The Family Crews, care arată viețile familiei Crews. Ea a fost, de asemenea, producătorul executiv al emisiunii. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Cariera Rebecca King-Crews

Rebecca King-Crews și-a început cariera de actorie în 1996 în seria TV E! Este, de asemenea, o cântăreață de gospel și un vorbitor de inspirație. În 1984, a fost încoronată Miss Gary, Indiana, în timp ce se afla la școala Lew Wallace. Ea a lansat primul ei single Can I Stay acum patru ani. În 2017 și-a lansat următorul single Breathless.

Fapte despre Rebecca King-Crews

  1. Rebecca King-Crewsis este, de asemenea, un vorbitor și un conferențiar foarte căutat.
  2. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  3. Vorbește mai ales despre faimă, familie și tinerețe.
  4. În anii de facultate, ea a cântat la nivel regional cu diverse producții, piese de teatru și acte muzicale.
  5. Albul este culoarea ei preferată.

Citește și: Jill Biden (soția Joe Biden) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte