Shaiden Rogue (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Shaiden Rogue este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Folosindu-și talentul pentru a atrage toată atenția pe care ar putea să o capete la vârsta de 20 de ani, ea a adunat peste milioane de adepți pe aplicația Musical.ly (cunoscută acum sub numele de TikTok). Această femeie subțire are un cont Instagram cu peste 218.000 de adepți. Omorând-o pe TikTok, Shaiden se confruntă cu toate armele mari, cum ar fi Jacob Sartorius și Baby Ariel, oferindu-le o concurență dură cu mișcările sale mari de dans, împreună cu o ușurare sfâșietoare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Shaiden Rogue Age

Câți ani are Shaiden Rogue? Data ei exactă de naștere nu este dezvăluită de ea și nici nu este disponibilă în domeniul public. Probabil că are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Shaiden Rogue Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Shaiden Rogue? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond.

Măsurători Shaiden Rogue

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Shaiden Rogue? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Shaiden-Rogue-age

Citește și: Sophia Diamond (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Wiki Shaiden Rogue

Shaiden RogueWiki / Bio
Nume realShaiden Rogue
PoreclăShaiden
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30.000 $ (USD)

Iubitul lui Shaiden Rogue

Cine este iubitul lui Shaiden Rogue? Ea este singură. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Citește și: Nessa Barrett (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a lui Shaiden Rogue

Cât costă valoarea netă a lui Shaiden Rogue? Ea și-a câștigat toată stelaria la o vârstă foarte fragedă. A fost cunoscută și recunoscută în școala și cartierul ei ca o dansatoare și un atlet excelent chiar înainte de a deveni o persoană populară pe internet. Oamenii au început să o observe și mai mult după ce a încărcat videoclipuri pe ‘TikTok’. Videoclipurile ei au câștigat multă atenție datorită dexterității și conținutului ei creativ. În scurt timp, din mii de oameni, ea a trecut peste un milion de adepți în aplicație. Devenind atât de populară, „TikTok” a publicat o compilație a videoclipurilor sale și a încărcat-o pe mai multe site-uri de socializare, inclusiv pe Facebook. Această fată cu ochi de căprioară este și dansatoare. Valoarea sa netă este estimată la peste 30.000 USD (USD).

Fapte Shaiden Rogue

  1. Shaiden Rogue și-a făcut drum prin toate și este strălucitoare de faimă.
  2. Face ceea ce face cel mai bine, adică să danseze!
  3. Shaiden, cu pregătirea și disciplina sa, a reflectat această perseverență în videoclipurile pe care le încarcă în mod constant pe TikTok.
  4. Shaiden cântă la mai multe spectacole pentru fundații care susțin diverse cauze.
  5. A fi împământată și concentrată sunt cele două calități care o fac atât de specială.

Citește și: Alex French (Tik-Tok Star) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Carieră, Familie, Fapte