Salma Hayek (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Valoare netă, Soț, Fapte

Salma Hayek este o actriță și producătoare de film mexicană și americană. Ea și-a lansat cariera în Mexic, jucând în telenovela Teresa și a jucat în filmul El Callejón de los Milagros. A fost nominalizată la premiul Ariel. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, soțul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Salma Hayek.

Salma Hayek Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Salma Hayek? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Salma Hayek Măsurători ale corpului

Măsurători corporale Salma Hayek: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Salma Hayek Bio, Age & Family

Câți ani are Salma Hayek? Ziua ei de naștere cade pe 2 septembrie 1966. Are 54 de ani. Deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Coatzacoalcos, Mexic. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Debby Ryan (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Salma HayekWiki / Bio
Nume realSalma Hayek Pinault
PoreclăSalma Hayek
Faimos caActriţă
Vârstă54 de ani
Zi de nastere2 septembrie 1966
Locul naşteriiCoatzacoalcos, Mexic
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiValentina Paloma Pinault
Soț / SoțieFrançois-Henri Pinault
Valoarea netăaproximativ 24,5 milioane USD (USD)

Salma Hayek Soț

Cine este soțul Salmei Hayek? Hayek este căsătorit cu miliardarul și CEO-ul Kering, François-Henri Pinault. S-au căsătorit de Valentine’s Day 2009 la Paris. La 25 aprilie 2009, au organizat o a doua ceremonie la Veneția. A născut-o pe fiica ei Valentina Paloma Pinault pe 21 septembrie 2007 în Los Angeles, California.

Salma Hayek Net Worth

Care este valoarea netă a Salmei Hayek? La vârsta de 23 de ani, Hayek a primit rolul principal în Teresa. A fost nominalizată la premiul Ariel. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 24,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Emmie Nagata (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Salma Hayek Carieră de actorie

În filmul Frida din 2002, Salma Hayek a fost recunoscută ca star pe Frida Kahlo. A fost nominalizată la premiul Goya pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea Luizei în La chispa de la vida. A jucat-o pe Martha Beck în Lonely Hearts și a avut roluri în ambele filme ale lui Grown Ups. În 2019, a fost distribuită ca Ajak în filmul cu super-eroi The Eternals. În 2020, Hayek a crescut conștientizarea despre dispariția Vanessei Guillen prin intermediul Instagram-ului său.

Salma Hayek Fapte

 1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 2. Este un iubitor de animale de companie avid.
 3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 8. Ea este singură în aceste momente.
 9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 11. Albastrul este culoarea ei preferată.
 12. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
 13. Toată seria de imagini împărtășite de Salma Hayek se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.
 14. Salma a făcut imaginile mai uimitoare, lăsându-i să treacă blondele peste partea dreaptă a feței.
 15. Ea și-a lansat propria linie de produse cosmetice, de îngrijire a pielii și de îngrijire a părului, numită Nuance de Salma Hayek, pentru a fi vândută la magazinele CVS din America de Nord.
 16. Hayek a fost, de asemenea, prezentat într-o serie de reclame în limba spaniolă pentru mașinile Lincoln.
 17. În 2008 a co-fondat programul de livrare a sucurilor Cooler Cleanse de la Juice Generation.
 18. Hayek susține alăptarea.
 19. Ea a fost una dintre cele cincisprezece femei selectate să apară pe coperta ediției din septembrie 2019 a British Vogue, de editorul invitat Meghan, ducesa de Sussex.
 20. Hollywood Reporter l-a clasat pe Hayek pe locul patru în iulie 2007, în prima sa versiune Latino Power 50, o listă cu cei mai puternici membri ai comunității Hollywood Latino.

Citește și: Lori Loughlin (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Scandal, Familie, Soț, Fiice, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found