Elizabeth Rizzini (Frank Gardner Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Elizabeth Rizzini este prezentatoare meteo pentru BBC London, lucrând alături de Wendy Hurrell și Kate Kinsella. Ea apare în noul documentar al iubitului ei despre dizabilități. În afară de aceasta, este cunoscută și sub numele de iubitul lui Frank Gardner, care este jurnalist și autor britanic. În prezent, este corespondent de securitate al BBC. Elizabeth nu este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea ale Elizabeth Rizzini.

Elizabeth Rizzini Age

Câți ani are Elizabeth Rizzini? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 60 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Elizabeth Rizzini Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elizabeth Rizzini? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Diletta Leotta (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Elizabeth Rizzini Wiki

Elizabeth RizziniWiki / Bio
Nume realElizabeth Rizzini
PoreclăElizabeth
Faimos caPrietena lui Frank Gardner
VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiN / A
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleFrank Gardner
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietenul Elizabeth Rizzini

Cine este iubitul Elizabeth Rizzini? Este în relație cu Frank Gardner. Cuplul s-a întâlnit la lift la locul de muncă. Mai mult, cuplul are doi copii proprii - cel mai mic dintre ei s-a născut în 2014. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, Frank s-a despărțit de soția sa de 22 de ani, Amanda Pearson, în 2018.

Elizabeth Rizzini Net Worth

Cât costă valoarea netă a Elizabeth Rizzini? Jurnalismul este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Elizabeth Rizzini Fapte

  1. Elizabeth Rizzini a fost văzută sărutându-l pe Frank într-un pub din sudul Londrei, după ce a întâlnit-o într-un lift la locul de muncă.
  2. Frank are 15 ani în vârstă de Elizabeth.
  3. Elizabeth nu este activă pe platformele de socializare.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Kayleigh McEnany (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found