Dawn Kilmeade (soția lui Brian Kilmeade) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Dawn Kilmeade este o celebritate faimoasă americană. Este bine recunoscută ca soția prezentatorului de televiziune și radio, Brian Kilmeade. S-a ridicat la stele pentru a lucra este co-gazdele unei emisiuni de dimineață a Fox, Fox & Friends. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Dawn Kilmeade Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dawn Kilmeade? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corpului Dawn Kilmeade? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 36 BB.

Vârsta Zorilor Kilmeade

Câți ani are Dawn Kilmeade? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soțul Dawn Kilmeade

Cine este soțul Dawn Kilmeade? Este căsătorită cu Brian Kilmeade din 3 decembrie 1993 și au trei copii: Brian, Kirstyn și Kaitlyn. Este cumnata lui Jim Kilmeade și Steve Kilmeade.

Citește și: Enrica Cenzatti (Soția Andrea Bocelli) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Dawn Kilmeade Wiki / Bio

Dawn KilmeadeWiki / Bio
Nume realDawn Kilmeade
PoreclăZori
Faimos caSoția lui Brian Kilmeade
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 BB
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiBrian, Kirstyn și Kaitlyn
SoțulBrian Kilmeade
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Ziua Kilmeade Valoare Netă

Cât este valoarea netă a Dawn Kilmeade? Ea aparține dintr-o familie bogată. Uneori îl însoțește pentru a premia funcții și evenimente de covor roșu. Pe lângă faptul că este o femeie care lucrează și o soție, ea este și o mamă devotată copiilor ei. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Dawn Kilmeade

  1. Soțul lui Dawn Kilmeade, Brian, și-a început cariera ca reportaj la Channel One News.
  2. De asemenea, a servit ca ancoră pentru KHSC-TV.
  3. El a obținut chiar și o mână de avere din Fox Net, din 1997.
  4. Co-găzduiește emisiunea numită Fox and Friends cu Ainsley Earhardt Steve Doocy și câștigă 2 milioane de dolari pe an.
  5. Dawn Kilmeade nu este activ pe platformele de socializare.
  6. Născută în Statele Unite, provine dintr-o familie bogată și este bine educată.
  7. În ciuda faptului că este soția uneia dintre cele mai mari vedete din industria TV americană, reușește să ducă o viață relativ retrasă.

Citește și: Janaina Mendes (soția Ronaldinho) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found