Brad Mondo (Hair Stylist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Brad Mondo este un stilist și designer de modă american. El a renumit la vedete pentru munca sa pe păr pentru o varietate de clienți celebri diferiți. Mai mult, el este, de asemenea, un model recunoscut care a apărut într-o varietate de filme și reclame. Brad Mondo povestește cum lucrul la salonul tatălui său l-a determinat să devină unul dintre cei mai populari coafori de pe YouTube. Este unul dintre cei mai proeminenți coafori de pe YouTube, unde are peste 5,8 milioane de abonați. De asemenea, a lansat un brand de îngrijire a părului, XMONDO Hair, în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, carieră și multe altele despre el.

Brad Mondo Înălțime și greutate

Cât de înalt este Brad Mondo? El se află la o înălțime de 6 ft 0 în sau altfel 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi alune și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Brad Mondo Age

Câți ani are Brad Mondo? Ziua lui de naștere cade pe 28 octombrie 1994. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Franklin, MA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Brad MondoWiki / Bio
Nume realBrad Mondo
PoreclăBrad
Faimos caCoafor, stilist
Vârstă25 de ani
Zi de nastere28 octombrie 1994
Locul naşteriiFranklin, MA
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 0 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-33-39 țoli
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Prietena Brad Mondo

Cine este iubita lui Brad Mondo? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Cariera Brad Mondo

Este unul dintre cei mai proeminenți coafori de pe YouTube. Sub canalul său, el împărtășește sfaturi de coafură, recenzii despre produse și reacții la persoanele care își colorează și își tund părul acasă. El este, de asemenea, fondatorul XMONDO Hair, pe care l-a lansat în 2019. Mai mult, tatăl său a fost coafor, deci de aici a venit totul. A crescut în salonul pe care îl deținea tatăl său și în fiecare zi se juca cu capetele de manechin toată ziua. Asta face încă în ziua de azi, așa că este foarte amuzant. De asemenea, ar fi căutat în cărțile vechi de coafură din anii '90.

Brad Mondo Net Worth

Care este valoarea netă a lui Brad Mondo? Cariera de coafat este principala sa sursă de venit. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Brad Mondo

  1. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  2. Era un adolescent foarte rebel.
  3. Sfatul lui Mondo pentru păr bun: Un șampon bun este foarte esențial - ceva care se potrivește tipului tău de păr. Un alt lucru grozav pe care îl aveți în cutia de instrumente pentru păr este uleiul, deoarece majoritatea oamenilor au vârfurile uscate. De asemenea, un mare agent de protecție împotriva căldurii dacă vă coafați.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Annamarie Tendler (Makeup Artist) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Fapte