Iliza Shlesinger (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Iliza Shlesinger este o fenomenală comediană americană, actriță și gazdă de televiziune. Este cunoscută mai ales pentru câștigarea celui de-al șaselea sezon din NBC’s Last Comic Standing. Prima ei specială de comedie War Paint a fost lansată pe Netflix în 2013, urmată de a doua ei specială de comedie, Freezing Hot, în 2015. În 2017, ea a găzduit propriul său talk-show de noapte, Truth & Iliza, pe Freeform. A lansat cinci comedii speciale pe Netflix, în 2020. Emisiunea ei de schițe The Iliza Shlesinger Sketch Show a avut premiera pe Netflix pe 1 aprilie 2020. Pe lângă aceasta, are un fan imens care urmărește contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Iliza Shlesinger Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Iliza Shlesinger? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Mai mult, a binecuvântat cu o frumusețe excepțională, a captat atenția unuia și a tuturor. Nu a durut deloc că, prin antrenamente și muncă grea, ea a obținut un corp care să poată concura cu orice supermodel. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Iliza Shlesinger Age

Câți ani are Iliza Shlesinger? Ziua ei de naștere cade pe 22 februarie 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în New York, NY.

Familia Iliza Shlesinger

Iliza Shlesinger s-a născut într-o familie de evrei și a crescut în Dallas, Texas. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume Ben, un frate vitreg pe nume Brad și o soră vitregă pe nume Emily. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat școala privată Greenhill din Addison, Texas, unde a studiat spaniola și chineza mandarină.

Citește și: Nikki Glaser (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Iliza ShlesingerWiki / Bio
Nume realIliza Vie Shlesinger
PoreclăIliza Shlesinger
Faimos caComedian
Vârstă36 de ani
Zi de nastere22 februarie 1984
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieNoah Galuten
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul Iliza Shlesinger

Cine este soțul Ilizei Shlesinger? Pe 12 mai 2018, Shlesinger s-a căsătorit cu bucătarul Noah Galuten. De asemenea, are un teckel numit Blanch. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Iliza Shlesinger Net Worth

Cât costă valoarea netă a Ilizei Shlesinger? Primul album și videoclip de comedie al lui Shlesinger, War Paint, a fost înregistrat la 1 decembrie 2012 la Teatrul Lakewood din Dallas, Texas. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Aaron Yonda (Comedian) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Iliza Shlesinger Carieră

Iliza Shlesinger s-a mutat la Los Angeles pentru a urmări comedia de stand-up după ce a terminat absolvirea. Ea a fost unul dintre cei mai populari membri ai grupului de comedieni Whiteboy Comedy din Los Angeles, care a adus-o pe scena de la The Improv din Hollywood. Prima ei specială de comedie War Paint a fost lansată pe Netflix în 2013, urmată de a doua ei specială de comedie, Freezing Hot, în 2015.

Fapte despre Iliza Shlesinger

  1. Iliza Shlesinger a câștigat concursul Myspace So You Think You You're Funny și a fost prezentat în 2007 ca Myspace Girl of the Week din rețeaua G4.
  2. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. Ea a lansat un videoclip de comedie la cerere, Man Up and Act Like a Lady, și un album de comedie la cerere, iliza LIVE, pe site-ul ei, prin intermediul The ConneXtion, în 2010.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Urmăritorii ei de fani au început să explodeze de când a început să posteze videoclipuri de comedie.

Citește și: Funny Mike (Comedian) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte