Mati Marroni (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mati Marroni este o vedetă americană de Instagram și o personalitate socială. Este cunoscută pentru contul ei de Instagram, unde își încarcă imaginile de bikini. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, ea a adunat milioane de adepți pe pagina personală de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mati Marroni.

Mati Marroni Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Mati Marroni? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 33 C. Are ochi căprui frumoși și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Mati Marroni Age

Câți ani are Mati Marroni? S-a născut în anul 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei albe caucaziene. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Kat Stacks (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mati MarroniWiki / Bio
Nume realMati Marroni
PoreclăMati
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere2002
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Mati Marroni

Cine este iubitul lui Mati Marroni? Fierbinte și superba vedetă Instagram Mati Marroni este singură de acum și, în același timp, este, de asemenea, foarte concentrată asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Harvey Petito (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mati Marroni Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Mati Marroni? La o vârstă fragedă, Mati Marroni și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Principala sursă de venit a lui Mati este „OnlyFans”, de unde persoanele fizice pot achiziționa abonamente pentru a o urmări și pentru a conversa cu ea. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Mati Marroni Fapte

  1. Mati Marroni are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Este un pasionat iubitor de animale de companie și deține și un câine pe nume Corazon.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Zoi Lerma (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found