Lauren Schaefer (Soția Amiel Stanek) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Lauren Schaefer este o specialitate culinară elegantă și culinară americană. Este bine recunoscută ca soțul colegului său, Amiel Stanek. Mai mult, ea lucrează la celebrul canal online Buzzfeed ca Chef. Munca ei este în mare parte legată de Bon Appetit. A început să lucreze în restaurante de la vârsta de 14 ani. Mai mult, a fost voluntară la diferite programe alimentare de când era tânără. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, despre Lauren Schaefer.

Lauren Schaefer Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lauren Schaefer? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Lauren Schaefer? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-36 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Lauren Schaefer Age

Câți ani are Lauren Schaefer? Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Steve Greener (Soțul Tamron Hall) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Lauren Schaefer Wiki

Lauren SchaeferWiki / Bio
Nume realLauren Schaefer
PoreclăLauren
Faimos caSoția lui Amiel Stanek
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieAmiel Stanek
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Lauren Schaefer Soț

Cine este soțul Lauren Schaefer? Este căsătorită cu Amiel Stanek. Cuplul s-a întâlnit în 2014 și a legat nodul în octombrie 2018. Mai mult, cuplul este binecuvântat și cu copii. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Citește și: Jacqueline Titone (soția Adam Sandler) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Lauren Schaefer Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lauren Schaefer? A început să lucreze în cafenele când avea 14 ani. În plus, obișnuia să participe la diferite programe alimentare. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Lauren Schaefer Fapte

  1. Lauren Schaefer locuiește în Statele Unite cu identitate americană.
  2. Nu este activă pe platformele de socializare.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. După câțiva ani de întâlniri, ea a devenit în cele din urmă soția lui Amiel Stanek pe 6 octombrie 2018.

Citește și: Alexandra Lorex (soția Mike Holmes) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte