Shinmin Li (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte

Shinmin Li este o actriță TV americană și bucătar de patiserie. Ea a susținut calitatea de stelar ca judecător pentru „Războaiele de Halloween” (2011-prezent). Este, de asemenea, proprietarul „Visez la tort”, din San Francisco. În afară de aceasta, nu este atât de activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Shinmin Li Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Shinmin Li? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Shinmin Li? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Shinmin Li Age

Câți ani are Shinmin Li? Ziua ei de naștere cade în 1985. Are 35 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Shinmin Li Wiki

Shinmin LiWiki / Bio
Nume realShinmin Li
PoreclăShinmin
Faimos caActriţă
Vârstă35 de ani
Zi de nastere1985
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 600.000 $ (USD)

Shinmin Li Boyfriend

Cine este iubitul lui Shinmin Li? Actrița fierbinte și superba Shinmin Li este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Shinmin Li Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Shinmin Li? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 600.000 USD (USD).

Fapte despre Shinmin Li

  1. Shinmin Li are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Are mii de adepți sub Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!