Miley Cyrus (cântăreață) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Miley Cyrus este o cântăreață, compozitoare, actriță și producătoare de discuri americană. Ea a renumit la staruri după ce a devenit un idol adolescent în timp ce înfățișează personajul principal al serialului de televiziune Disney Channel Hannah Montana. În calitate de actriță, Cyrus a apărut în filmul de animație Bolt în 2008 și în lungmetrajele Hannah Montana: The Movie și The Last Song în 2010. Ea este adesea citată ca fiind unul dintre puținele exemple de copii-actori de succes, transformați în cântăreți. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Miley Cyrus.

Miley Cyrus Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Miley Cyrus? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Este și o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători ale corpului Miley Cyrus

Miley Cyrus este o actriță frumoasă și superbă, care își menține la maximum figura curbată și voluptoasă. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 34-26-37 inch. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Citește și: Samantha Lewes (actriță) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, cauză de moarte, valoare netă, fapte

FlightReactsWiki / Bio
Nume realMiley Ray Cyrus
PoreclăMiley Cyrus
Faimos caActriţă
Vârstă27 de ani
Zi de nastere23 noiembrie 1992
Locul naşteriiFranklin, TN
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Lista prietenilor1. Kaitlynn Carter

2. Cody Simpson

3. Patrick Schwarzenegger

Soț / SoțieLiam Hemsworth
Valoarea netăaproximativ 700.000 dolari

Familia Miley Cyrus

Câți ani are Miley Cyrus? Ziua ei de naștere cade pe 23 noiembrie 1992. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Franklin, TN. Numele mamei ei este Leticia „Tish” Jean Finley și tatăl, Billy Ray Cyrus. Nașa lui Cyrus este animatoarea Dolly Parton. În perioada educației, a urmat școala primară Heritage din județul Williamson.

Citește și: Billy Ray Cyrus Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate: 10 fapte asupra lui

Prietenul lui Miley Cyrus

Cine este iubitul lui Miley Cyrus? Cyrus a ieșit ca pansexuală cu mama ei la vârsta de 14 ani. Ea a avut o relație cu actorul Liam Hemsworth în 2012, dar cuplul s-a despărțit în 2013 înainte de a-și relua logodna în 2016. În 2018, au legat nodul, dar în cele din urmă au ajuns să se despartă. în 2019. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Kaitlynn Carter, apoi cu Cody Simpson și apoi cu Patrick Schwarzenegger timp de aproximativ un an, în timp ce ea și Hemsworth erau despărțiți.

Miley Cyrus Net Worth

Care este valoarea netă a lui Miley Cyrus? Cyrus a apărut în filmul de animație Bolt. Ea a fost inclusă pe lista revistei Time a celor mai influenți 100 de oameni atât în ​​2008, cât și în 2014. Valoarea sa netă este estimată la peste 250 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Lori Loughlin (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Scandal, Familie, Soț, Fiice, Fapte

Miley Cyrus Carieră

Cyrus a apărut în filmul de animație Bolt (2008) și în lungmetrajele Hannah Montana: The Movie (2009) și The Last Song (2010), ca actriță. La televizor, Cyrus a servit ca antrenor la seria de concurs de cântare The Voice în două sezoane și a jucat într-un episod din serialul Netflix Black Mirror (2019). Cyrus este un avocat al drepturilor animalelor și a adoptat un stil de viață vegan în 2014; ea a fondat Fundația non-profit Happy Hippie în 2014, care se concentrează pe lipsa de adăpost a tinerilor și comunitatea LGBT.

Miley Cyrus Fapte

 1. Cyrus și prietenul său Mandy Jiroux au început să posteze videoclipuri pe popularul site YouTube YouTube în februarie 2008, denumindu-se clipurile „The Miley and Mandy Show”; videoclipurile au obținut un număr mare de persoane online.
 2. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 3. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 4. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 5. Ea este singură în aceste momente.
 6. Este activă pe platformele de socializare.
 7. Este un iubitor de animale de companie avid.
 8. Ea a adoptat un buldog abandonat în august 2020.
 9. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 10. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 11. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 12. Cyrus a semnat cu Mitchell Gossett, directorul diviziei de tineret de la Cunningham Escott Slevin Doherty.
 13. Cyrus a fost plasat pe locul șaptesprezece pe lista Forbes cu cele mai puternice vedete în 2014.
 14. Cyrus este un susținător al comunității LGBT.
 15. A fost crescută ca creștină și s-a identificat ca atare în timpul copilăriei și al vieții timpurii a adultului.
 16. Cyrus include referințe la budismul tibetan în versurile „Lapte Milky Milky Milk”.
 17. A urmat o dietă vegană strictă.

Citește și: Emma Roberts (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Bebeluș, Vârstă, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte