Kirsten Kutner (Greg Norman Wife) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Cine este Kirsten Kutner? Este designer de interior și este mai bine cunoscută ca soția lui Gregory John Norman. Este un jucător de golf și antreprenor profesionist australian. Mai mult, soția lui Gregory a preluat și conducerea liniei de îmbrăcăminte a lui Greg. Compania are întreprinderi în mai multe industrii, inclusiv proiectarea cursurilor, îmbrăcăminte, vin, marketing sportiv și imobiliare. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă a lui Kirsten Kutner și multe altele despre ea.

Kirsten Kutner Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kirsten Kutner? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 125 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Kirsten Kutner Age

Câți ani are Kirsten Kutner? S-a născut în 1970. În prezent, are 50 de ani. S-a născut în Sydney, Australia. Ea deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară.

Kirsten KutnerWiki / Bio
Nume realKirsten Kutner
PoreclăKirsten
Faimos ca1. Designer de interior

2. Soția lui Gregory John Norman

Vârstă50 de ani
Zi de nastere1970
Locul naşteriiSydney, Australia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,67 m)
Greutateaproximativ 57 kg (125 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiMorgan Leigh și Gregory Norman
Soț / soțGreg Norman
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD (USD)

Kirsten Kutner Soț și copii

Cine este soțul lui Kirsten Kutner? Este căsătorită cu Greg Norman în noiembrie 2010. Au legat nodul pe insula Necker din Insulele Virgine Britanice, cu Greg Jr. ca cel mai bun bărbat al său. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu doi copii numiți, Morgan Leigh și Gregory Norman. Mai mult, Greg Norman are doi nepoți numiți, Harrison și Hendrix.

5 fapte despre Kirsten Kutner

  1. Wiki și Bio: Valoarea netă a soțului ei este de aproximativ 300 de milioane de dolari.
  2. Îi place să călătorească cu soțul ei.
  3. Soțul ei Norman a avut o scurtă poveste cu jucătoarea de tenis britanică Sue Barker.
  4. În 2010, Greg s-a căsătorit cu Kirsten Kutner, femeia pe care Laura a acuzat-o pe Greg că a avut o aventură în timpul căsătoriei lor. „Nu-mi pasă ce face el. Am continuat ”, a spus Laura când a fost anunțat logodna lui Greg cu Kirsten. „Doar că copiii mei trebuie să fie în preajma unei femei care aproape că ne-a distrus familia”.
  5. Nu este activă în platformele de socializare.

Citește și: Tiffany Ortiz (Soția lui David Ortiz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found