Mikhaila Peterson Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiică, Carieră, Valoare netă, Familie, Fapte

Mikhaila Peterson provine din Canada. Este cea mai cunoscută fiică a lui Jordan Peterson, psiholog clinic canadian și profesor de psihologie la Universitatea din Toronto. Este un autor bine cunoscut și psiholog clinic. Ea a scris bestsellerul „12 reguli pentru viață: un antidot împotriva haosului”. La începutul anului 2020, Mikhaila a dezvăluit că a petrecut anul precedent luptându-se cu dependența de tranchilizante benzodiazepinice și a plecat în Rusia pentru un tratament experimental care a inclus o comă indusă medical. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare.

Mikhaila Peterson Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani are Mikhaila Peterson? S-a născut la 4 ianuarie 1992 și provine din Toronto, Ontario, Canada. În prezent, are 29 de ani ca în 2020. Stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 inci înălțime și cântărește în jur de 55 Kg sau 121 lbs. Are ochii albaștri și părul blond.

Mikhaila Peterson Soț și fiică

Mikhaila Peterson este căsătorită cu soțul ei pe nume Andrey Korikvo, care este om de afaceri. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu o fiică pe nume Scarlett Korikvo.

Ca mamă, își împărtășește sentimentele cu fanii ei și a scris imaginea de mai sus: „A fi mamă este foarte greu. ⁣ Nu este vorba doar de a fi responsabil pentru o altă ființă umană (ai un bebeluș și viața este de genul: „iată - te distrezi, aceasta este o FIINȚĂ UMANĂ pentru care ești RESPONSABIL ÎNTREGAT” și ai rămas să-ți dai seama singur cineva - dacă ești norocos - care vrea și el să-și dea seama). Nu este vorba doar de sarcină, de alăptare sau de bani. ⁣ Este vorba despre a învăța cum să navigați în relații. ⁣ Este vorba de a afla când greșiți și cum să remediați acest lucru, astfel încât să nu vă transmiteți obiceiurile rele altui om care nu le merită. ⁣ Este vorba despre a face față trecutului tău, astfel încât să nu-l proiectezi asupra viitorului copiilor tăi. ⁣ Este vorba despre negocierea cu partenerul dvs., astfel încât casa dvs. să nu fie toxică. ⁣

⁣Este cu adevărat foarte intens. ⁣ Este vorba și despre primul zâmbet și râs al copiilor dvs. și despre emoțiile complet noi pe care le simțiți pe care nu le experimentați până nu aveți un copil. Este vorba despre renunțarea la anumite părți ale vieții dvs. hedoniste, astfel încât să puteți lua parte la ceva mai mare. ⁣ Încă nu sunt obișnuit, dar dacă îmi imaginez viața în alt mod, ar exista o gaură căscată în ea. ⁣ A avea mai mulți copii mă sperie. Dificultățile sunt copleșitoare, taxa fizică necesară, frustrarea, lipsa de somn. Dar abia aștept să am mai mult și nu aș schimba nimic ”.

Mikhaila Peterson Net Worth

Valoarea netă a Mikhaila Peterson este estimată la aproximativ 500 - 900.000 USD. Sursa ei principală de venit este canalul ei de YouTube.

Familia Mikhaila Peterson

Mikhaila Peterson s-a născut pe 4 ianuarie 1992 și din Canada. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este Jordan Peterson, iar mama este Tammy Peterson. Are și frați. Are un frate pe nume Julian Peterson. În ceea ce privește educația, Mikhaila și-a finalizat educația de la Școala Candian și a urmat Universitatea Queens din Kingston, Ontario și a studiat mass-media.

Cariera Mikhaila Peterson

Mikhaila și-a lansat cariera ca dietă expertă, Health Blogger și CEO la The Lion Diet, Inc. Și-a început cariera ca asistentă media lucrând la Universitatea Ryerson. În ianuarie 2018, a început să lucreze ca asistent executiv la Luminanate Psychological Service Inc.

În plus, este activă pe platformele de socializare. Biografia ei pe Facebook citește: „Piramida alimentară este o minciună, grăsimile sunt bune pentru dvs. și multe (dacă nu chiar cele mai multe) probleme de sănătate sunt tratabile numai cu dieta. Am artrită severă prin remisie (înlocuirea mai multor articulații), oboseală cronică, depresie și alte simptome ale pletorei schimbă modul în care mănânc. Această pagină însoțește blogul meu care prezintă modul în care au mâncat familia mea și părinții mei și ce s-a făcut pentru noi. Accesați site-ul meu web pentru mai multe informații despre dieta lui Jordan Peterson, de asemenea (Tatăl meu). "

De asemenea, este cunoscută pentru proiectarea dietei de eliminare, despre care susține că și-a vindecat complet afecțiunile de sănătate și și-a schimbat viața.

La o vârstă fragedă de 7 ani, a fost diagnosticată formal cu artrită reumatoidă juvenilă extrem de severă, iar medicii au numărat treizeci și șapte de articulații care au fost inflamate activ. Se injecta cu aceste medicamente acasă de două ori pe săptămână, la vârsta de 8 ani.

Când a venit în adolescență la vârsta de șaptesprezece ani, au început intervențiile chirurgicale majore și mi s-au înlocuit articulațiile șoldului și gleznei. După aceasta, a petrecut un an pe o doză mare de OxyContin așteptând și obținând aceste înlocuiri articulare. În 2015, a făcut o schimbare în planul de dietă și a început să ia alimente nutritive și sănătoase.

Citește și: Mikayla Saravia (KKVSH) Vârstă, înălțime, greutate, măsurători, iubit, limbă, valoare netă, familie, fapte

Mikhaila Peterson Wiki

Wiki / Bio
Nume realMikhaila Peterson
PoreclăMihaila
Vârstă29 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

4 ianuarie 1992
ProfesieHealth Blogger, expert în dietă
Renumit pentruFiind fiica lui

Jordan Peterson

Locul naşteriiToronto, Ontario, Canada
Naţionalitatecanadian
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieMultiracial
ZodiacCapricornul
Reședința curentăToronto, Ontario, Canada
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 170 cm

Metri: 1,70 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

36-26-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTată: Jordan Bernt Peterson

Mama: Tammy Roberts

FratiiFrate: Julian Peterson

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Fost iubit Necunoscut
Iubitul actualNici unul
Soț / SoțieAndrey Korikvo
CopiiScarlett Korikvo
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea Queens
ŞcoalăȘcoala Candian
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritKit Harrington
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatHobbit, La La Land
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500 - 900.000 USD din SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook

Fapte despre Mikhaila Peterson

  • Are un canal YouTube auto-intitulat, cu mii de abonați.
  • Ea și-a lansat canalul înapoi pe 02 noiembrie 2018.
  • Primul ei videoclip intitulat „Introducere în dieta leului (toată carnea de vită) a lui Mikhaila Peterson”.
  • Ea își actualizează în mod regulat stilul de viață personal, Vlogs acolo.
  • Cel mai faimos videoclip al ei de pe canalul ei este „Peterson Family Update - septembrie 2019”, lansat pe 20 septembrie 2019.
  • În afară de aceasta, are un fan decent care urmărește și sub contul ei de Instagram.
  • De asemenea, își conduce propriul site de sănătate.
  • În trecut, Mikhaila a devenit asistentă media la Universitatea Ryerson.
  • Peterson a început să lucreze ca asistent executiv la Luminate Psychological Services, Inc, apoi în ianuarie 2018.
  • Citirea ei pe Instagram este: „Blogul„ Nu mânca asta, nu subestimați efectul pe care îl are dieta ”.

Citește și: Newsha Syeh (model Instagram) Vârstă, Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț / soție, Relație, Valoare netă, Carieră, Familia, Fapte

Citește și: Marilyn Melo (Instagram Star) Net Worth, Boyfriend, Dating, Bio, Wiki, Age, Height, Weight, Facts