Kendra Sunderland (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Kendra Sunderland este un model exclusiv american brazzers și personalitate de social media. Ea a susținut celebritatea pentru că infamul ei videoclip de bibliotecă a devenit viral, ceea ce a determinat-o cu o profesie în industria cinematografică pentru adulți. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Popularul starlet a câștigat onoruri la cele mai frumoase țâțe la Premiile Pornhub 2018 și și-a imortalizat imaginea pe o cămașă proiectată de Kanye West. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Kendra Sunderland Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kendra Sunderland? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 127 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători corporale Kendra Sunderland

Kendra SunderlandMăsurători ale corpului: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-27-42 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 CC. Este și o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Kendra Sunderland Bio, Age & Family

Câți ani are Kendra Sunderland? Ziua ei de naștere cade pe 16 iunie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Salem, OR. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Abigail Ratchford (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Kendra SunderlandWiki / Bio
Nume realKendra Sunderland
PoreclăKendra
Faimos caActriță adultă, Instagram Star

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere16 iunie 1995
Locul naşteriiSalem, OR
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-27-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Iubitul lui Kendra Sunderland

Cine este iubitul lui Kendra Sunderland? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Kendra Sunderland Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kendra Sunderland? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Pamela Anderson (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kendra Sunderland Carieră

Kendra Sunderland este o vedetă de socializare. Și-a început cariera în industria filmului pentru adulți la cea mai tânără vârstă posibilă de 18 ani în 2013. Mai mult, la începutul anului 2018, se retrage din industria filmului pentru adulți. Este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Este o actriță, cunoscută pentru Solve That Mystery! (2016), The Cretaceous City și The Best Catching Fire Parody (2015).

Kendra Sunderland Fapte

 1. A apărut pe popularul site feminin Vixen.com.
 2. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 3. Este un iubitor de animale de companie avid.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. Este o auto-proclamată „pui stoner”. S-a îmbrăcat ca o călugăriță pentru Halloween 2019.
 7. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 8. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 9. Părul ei blond era măturat în sus și peste partea stângă, astfel încât să-i acopere ochiul.
 10. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
 11. Toate seriile de imagini împărtășite de Kendra Sunderland se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.
 12. Kendra a făcut imaginile mai uimitoare, lăsându-i să treacă blondele peste partea dreaptă a feței.

Citește și: Violet Summers (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte