Emily Compagno (Reporter) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Emily Compagno este avocată americană, gazdă TV și fostă majoretă a Ligii Naționale de Fotbal (NFL). A absolvit un B.A. în Științe Politice de la Universitatea din Washington. În prezent, ea apare ca colaboratoare pe Fox News Channel (FNC). În timp ce apare pe numeroase programe FNC, ea apare cel mai adesea ca o co-gazdă semi-obișnuită la The Five. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Emily Compagno Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Emily Compagno? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Emily Compagno? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Emily Compagno Age

Câți ani are Emily Compagno? Ziua ei de naștere cade pe 9 noiembrie 1979. Are 41 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Oakland, California, SUA.

Familia Emily Compagno

Numele mamei lui Emily Compagno este Katherine (născută Bertsch) și John Compagno. Tatăl ei este de origine italiană. Are și frați. Are două surori. Străbunicul ei, William Harry Bertsch a câștigat o stea de argint în timpul primului război mondial; „Trandafirul” pe numele lui Emily onorează soția lui Bertsch. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Emily-Compagno-înălțime

Emily Compagno Wiki

Emily CompagnoWiki / Bio
Nume realEmily Compagno
PoreclăEmily
Faimos caAvocat american
Vârstă41 de ani
Zi de nastere9 noiembrie 1979
Locul naşteriiOakland, California, S.U.A.
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Emily Compagno Boyfriend

Cine este iubitul lui Emily Compagno? Este singură și este foarte concentrată pe cariera ei. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută.

Emily-Compagno-fapte

Citește și: Jackie Johnson (Reporter) Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Măsurători corporale, Soț / soție, Valoare netă, Date

Emily Compagno Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Emily Compagno? În 2018, Compagno a acceptat o funcție la Fox News în calitate de colaborator și analist juridic. În prezent, ea servește ca co-gazdă semi-obișnuită a talk-show-ului The Five, în timpul săptămânii. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Emily Compagno Fapte

  1. Emily Compagno apare periodic în alte programe Fox News.
  2. Pe 9 martie 2020, Compagno și-a lansat propriul spectacol la Fox Nation, Crimes That Changed America.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Îi place să călătorească.

Citește și: Britney Eurton (Reporter) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte