Amberley Snyder Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Întâlnire, Soț, Înălțime, Părinți, Valoare netă, Carieră, Fapte

Amberley Snyder este o atletă, o autoră și o vorbitoare de motivație în campionatul american, care a susținut calitatea de star pentru cartea ei numită „Walk Ride Rodeo“. În 2010, Snyder a suferit un accident de mașină care a paralizat-o de la talie în jos. A depășit accidentarea și a continuat să concureze. În 2015, ea a concurat la un nivel înalt când a câștigat o scutire de fani pentru a concura la American Rodeo. În prezent, Snyder este un vorbitor motivațional. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre wiki-ul Amberley Bnyder, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, iubitul, cariera și multe altele.

Vârstă, înălțime, greutate și măsurători ale corpului

Vârsta Amberley Snyder are 29 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 11 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 68 Kg sau 149 lbs. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. În plus, această cifră Amberley cu ochi albaștri măsoară 36-30-36 inch. Poartă un sutien de 34 B.

Iubitul Amberley Snyder

Amberley Snyder este căsătorită sau se întâlnește cu cineva? În prezent, probabil că este singură și nu se întâlnește cu nimeni. Vedeta de curse și-a ținut viața privată departe de publicul mereu curios. Nu a fost văzută cu nimeni cu care pare să fie implicată romantic. Este singură și nu a mai fost căsătorită până acum. Nu este sigur că va deveni publică cu statutul de relație în viitor.

Amberley Snyder Wiki

Wiki / Bio
Nume realAmberley Snyder
PoreclăAmberley
Vârstă29 de ani
Zi de nastere29 ianuarie 1991
ProfesieCălăreț, autor, și

Vorbitor motivational

Renumit pentru1. Cartea ei numită „Walk Ride Rodeo”

2. Netflix biopic Walk. Plimbare. Rodeo

Locul naşteriiLaguna Hills, California, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniealb
ZodiacScorpionul
Reședința curentăElk Ridge, Utah, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'11 "

Centimetri: 180 cm

Metri: 1,80 m

GreutateKilograme: 68 Kg

Lire sterline: 149 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

36-30-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 B
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului9 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Cory Snyder

Mama: Tina Bottenfield Snyder

FratiiFrate: JC Snyder și Taylor James Snyder

Sora: Ashley Snyder & Autumn Snyder

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Lista fostului prietenNecunoscut
Iubitul actualSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea de Stat din Utah
ŞcoalăSpanish Fork High
Favorită
Culoare preferataroșu
Bucătăria preferatăBucătărie spaniolă și chineză
Filmul preferatFilmele lui Tarantino
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 76.000 - 80.000.000 de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Bio, copilărie, părinți și frați

Amberley s-a născut pe 29 ianuarie 1991 în Laguna Hills, California, SUA. Numele tatălui ei este „Cory Snyder”, iar numele mamei este „Tina Bottenfield Snyder”. Are frați numiți și JC Snyder, Taylor James Snyder, Ashley Snyder și Autumn Snyder. În perioada educației, a urmat liceul Spanish Fork. A absolvit Universitatea de Stat din Utah.

Vizualizați această postare pe Instagram

Mulțumesc @cowgirlmagazine 🖤 Cu adevărat umilit și recunoscător pentru această problemă. #cowgirlmagazine #amberleysnyder #walkriderodeo

O postare împărtășită de Amberley Snyder (@amberleysnyder) pe 25 noiembrie 2019 la 22:28 PST

Citește și: Breckynn Willis (Înotător) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Amberley Snyder Carieră

Vorbind despre cariera ei, la vârsta de 3 ani, Snyder a călărit mai întâi pe un cal și de atunci a început să concureze în cursele de butoaie de rodeo când avea 7 ani. După aceea, a petrecut weekend-urile de vară curse de butoaie, îndoirea stâlpilor și frânghia de rupere. În 2009, a câștigat Campionatul Mondial de Cowgirl All-Around în Asociația Națională Little Britches Rodeo. Ea a fost președinta FFA din statul Utah 2009-2010. Acum, Snyder este acum un vorbitor motivațional popular.

Citește și: Daniel Seavey (cântăreț) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Măsurători, Prietena, Familia și Fapte

De fapt, ea a scris și o carte ilustrată pentru copii numită „Walk Ride Rodeo” despre depășirea adversității. Povestea lui Snyder a fost descrisă într-un film biopic Netflix. Plimbare. Rodeo., Lansat pe 8 martie 2019. Ea a efectuat toate cascadoriile post-crash din film. Datorită similitudinii stilurilor lor de călărie, sora ei mai mică Autumn a efectuat cascadorii înainte de prăbușire.

Amberley Snyder Net Worth

Valoarea netă a lui Amberley Snyder este consumată în jurul valorii de 76.000 - 80.000.000 de dolari SUA. Sursa ei principală de venit este cariera de curse. În prezent, câștigă o sumă bună de bani și locuiește în Utah împreună cu familia ei.

Citește și: Phil Murphy (guvernator al New Jersey), valoare netă, biografie, soție, copii, vârstă, carieră, înălțime, greutate, fapte

Fapte despre Amberley Snyder

 1. Este una dintre bloggerile senzaționale cu un număr destul de mare de adepți.
 2. Își iubește mult familia.
 3. Ea crede în „Nu te baza pe alții pentru a-ți aprinde focul ... Folosește-ți propriile chibrituri”.
 4. Punctul ei string este personalitatea ei de conducere și abilitățile de comunicare.
 5. Ea își conduce propriul site web și a început să facă videoclipuri inspirate pe diferite platforme de socializare.
 6. Ea concurează în rodeouri în vestul Statelor Unite.
 7. A fost votată concurenta de scutire de fani la cel mai bogat rodeo din lume.
 8. A participat de la o vârstă fragedă la diverse sporturi, cum ar fi îndoirea stâlpilor, curse cu butoaie, legarea caprelor etc.
 9. După pensionarea tatălui ei, familia Amberley Bnyder s-a mutat în Utah.
 10. Snyder a călărit mai întâi un cal la 3 ani și a început să concureze în cursele de butoaie de rodeo când avea 7 ani.
 11. Acum este o vorbitoare motivațională populară și postează săptămânal un videoclip „Scaun cu rotile” pe rețelele sociale pentru a prezenta sarcinile de zi cu zi care au devenit mai provocatoare.
 12. De asemenea, a scris o carte ilustrată pentru copii Walk Ride Rodeo despre depășirea adversității.
 13. Povestea lui Snyder a fost descrisă într-un film biopic Netflix. Plimbare. Rodeo, în 2019.
 14. Ea este o mare comentatoare când vine vorba de subiecte politice și legate de feminism. Tânăra doamnă atinge și problemele rasiale din Statele Unite.
 15. Vorbind despre talent și creativitate, Amberley Bnyder își folosește pagina de Instagram pentru a-și prezenta mintea artistică și creativă și regimul de viață de zi cu zi.
 16. Are un fan decent care urmărește sub contul ei de Instagram.
 17. Este foarte apropiată de tatăl ei, „Ziua fericită a tatălui pentru legendă! Ești cel mai mare tată și bunic din jur! Știu că familia noastră este atât de recunoscătoare că ați fost mai mult acasă !! ”.

Citește și: Mike Smith (Jockey) Vârstă, Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Soție, Familie, Soț / soție, Fapte