Yungblud (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Yungblud este un cântăreț și chitarist american. Este bine cunoscut pentru EP-ul său de debut, Yungblud, a fost lansat pe 19 ianuarie 2018 și albumul de debut, 21st Century Liability, care a fost lansat pe 6 iulie 2018. În plus, a lansat noul său foarte așteptat single „Strawberry Lipstick” împreună cu un videoclip exploziv. Reglați biografia!

Yungblud Bio, Age & Family

Câți ani are Yungblud? S-a născut la 5 august 1997 în Doncaster, Anglia. Are 23 de ani. Semnul său de naștere este Leu. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Numele său de naștere este Dominic Richard Harrison. Numele mamei sale este Samantha Harrison și tatăl pe nume Justin Harrison. Are și frați. Are două surori mai mici, Jemima Harrison și Isabella Harrison. În perioada educației, a studiat la Arts Educational Schools, Londra și a jucat în „Emmerdale” și „The Lodge” înainte de a-și începe cariera muzicală.

Yungblud Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Yungblud? El stă pe o înălțime de 5 ft 9 în înălțime. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 42-32-35 inci. Are ochi căprui închis și are părul castaniu.

YungbludWiki / Bio
Nume realDominic Richard Harrison
PoreclăYungblud
Faimos caCântăreaţă
Vârstă23 de ani
Zi de nastere5 august 1997
Locul naşteriiDoncaster, Anglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 9 in
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaHalsey
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari

Iubita Yungblud

Cine este actuala iubită a lui Yungblud? Este în relație cu cântăreața Halsey. Este bisexuală. Ea a vorbit adesea împotriva bifobiei. Mai mult, Halsey și Yungblud și-au confirmat relația în februarie, la câteva luni după ce au fost văzuți împreună pentru prima dată.

Yungblud Career & Net Worth

La 16 ani a început să scrie piese. În 2017, Harrison și-a lansat single-ul de debut „King Charles”. A scris piesa „Tin Pan Boy” pentru coloana sonoră a seriei 13 Reasons Why. Cât costă valoarea netă a lui Yungblud? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari. Cântatul este principala sa sursă de venit.

Fapte despre Yungblud

  • Poate cânta la chitară, pian, tobe și tamburină.
  • El a fost pus pe Ritalin la o vârstă fragedă, dar mama sa a cerut să fie dat jos pentru că i-a luat personalitatea.
  • Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  • Harrison a fost diagnosticat cu ADHD la o vârstă fragedă.
  • În februarie 2020, el a vorbit cu Evening Standard și a recunoscut că a încercat să se sinucidă de două ori după ce a trecut printr-o serie de evenimente pozitive și negative din cariera sa.

Citește și: Madonna (cântăreață) Bio, Wiki, soț, copii, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, carieră, fapte