Genea Charpentier (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Genea Charpentier este o actriță de televiziune americană. Ea a susținut celebritatea pentru că a adus la viață personajele lui Jennifer Smith din The Man in the High Castle și Laura Campbell în When Calls the Heart and Deck the Halls (2011). Pe lângă aceasta, ea este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Genea Charpentier Age

Câți ani are Genea Charpentier? Ziua ei de naștere cade pe 8 octombrie 2003. Are 17 ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Canada.

Genea Charpentier Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Genea Charpentier? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 62 kg sau 130 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Genea Charpentier? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Lulu Lambros (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Genea Charpentier Wiki

Genea CharpentierWiki / Bio
Nume realGenea Charpentier
PoreclăGenea
Faimos caActriță de televiziune
Vârstă17 ani
Zi de nastere8 octombrie 2003
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 62 kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Genea Charpentier

Cine este iubitul lui Genea Charpentier? Fierbinte și superba Genea Charpentier nu este legată romantic de nimeni în aceste momente și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Ana de Armas (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Soț, Carieră, Fapte

Genea Charpentier Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Genea Charpentier? Actoria este principala sa sursă de venit. Este cunoscută pentru The Man in the High Castle (2015), When Calls the Heart (2014) și Deck the Halls (2011). Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Genea Charpentier

Numele tatălui și mamei Genea Charpentier nu sunt cunoscute. Are și frați. Sora ei mai mare, Megan, este, de asemenea, o actriță cunoscută pentru aparițiile sale în filme precum Mama și Resident Evil: Retribution. Mai are o altă soră, Madison. În ceea ce privește educația, este absolventă de liceu.

Genea Charpentier Fapte

  1. Genea Charpentier și-a făcut prima apariție în 2009, într-un episod din Defying Gravity.
  2. Ea o interpretează pe Isabel Beckman atât în ​​filmul din 2013 Dangerous Intuition, cât și în filmul din 2014 Run for Your Life.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Are un imens fan care urmărește acolo.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Vanessa Hudgens (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte