Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Numele real al Cr1TiKaL este Charles Xavier. Este cunoscut și sub numele de penguinz0. Este comentator de jocuri, streamer Twitch, colecționar de carduri și Youtuber. Are peste 6 milioane de abonați sub canalul său. El este adesea considerat unul dintre „Cei mai amuzanți comentatori YouTube”, fiind clasat pe primul loc în funcție de procentajul de voturi de pe site-ul „Top-ten”, la categoria „Cei mai amuzanți comentatori YouTube”. Este un actor experimentat, vocalist, mare maestru de șah, autor premiat și expert în Karens. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Cr1tikal!

Înălțimea și greutatea Cr1tikal

Cât de înaltă este Cr1tikal? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau 1,80 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Cr1tikal Bio, Age & Family

Cati ani are Cr1tikal? Ziua lui de naștere cade pe 2 august 1994. În prezent, are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Locuiește în zona metropolitană Tampa, Florida, împreună cu prietena sa. A absolvit Universitatea din Tampa în 2016.

Citește și: Taylor R (YouTube Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Cr1tikalWiki / Bio
Nume realCharles Xavier
PoreclăCr1tikal, penguinz0
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere2 august 1994
Locul naşteriiTampa, Florida
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaTiana Tracy
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Cr1tikal Girlfriend

Cine este iubita lui Cr1tikal? El are o relație cu prietena sa Tiana Tracy și chiar cu tatăl său în videoclipuri și fluxuri din 2018 încoace. De-a lungul anilor, el a deschis despre viața sa romantică cu Tiana.

Valoarea netă a Cr1tikal

Care este valoarea netă a Cr1tikal? Canalul YouTube este principala sa sursă de venit. Din 2018 a început să transmită pe Twitch. El transmite jocuri și urmărește videoclipuri sugerate prin chat Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Cariera Cr1tikal

Charlie s-a alăturat pentru prima oară pe YouTube ca Penguinz0 pe 7 mai 2007. El obișnuia să transmită în flux pe YouTube, dar s-a temut de moderarea site-ului și de lipsa de comunicare între el și echipa de asistență YouTube. În 2020, odată cu creșterea uriașă a popularității jocului InnerSloth „Among Us”, Charlie a început să participe la fluxuri mari online, în colaborare cu alți YouTuberi mari, inclusiv PewDiePie, jacksepticeye și streamere, cum ar fi Pokimane.

Fapte Cr1tikal

  1. Charlie a fost un extra în The Hunger Games: Mockingjay Partea 1, despre care a vorbit într-un videoclip.
  2. Albumul preferat al lui Charlie este Hybrid Theory de la Linkin Park.
  3. Charlie a exprimat vocea lui Kessler în episodul 1 din seria Killer Bean.
  4. Are un Twitch sub numele moistcr1tikal.
  5. Pe 5 martie 2017, Charlie a încărcat primul videoclip al feței sale în videoclipul „10 ani pe YouTube”.

Citește și: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte