Michael Reeves (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Michael Reeves este un contractor american de software cunoscut pentru producerea de conținut despre tehnologie și programare. El s-a ridicat la stele pentru experimentele sale cu noi tehnologii și conținut care implică roboți, așa cum s-a văzut pe canalul său auto-intitulat YouTube. Are cinci milioane de abonați sub canalul său YouTube. Mai mult decât atât, a făcut parte și din Offline TV, care constă din patru persoane, Pokimane fiind una dintre cele mai populare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el ale lui Michael Reeves!

Michael Reeves Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Michael Reeves? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 67 kg sau 137 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Michael Reeves Age

Câți ani are Michael Reeves? Ziua lui de naștere cade pe 20 noiembrie 1997. Are 23 de ani. Semnul său este Scorpionul, piatra sa de naștere este Topaz și Citrin, iar floarea sa de naștere este Crizantema. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține descendenței albe și filipineze.

Citește și: Plumbella (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Michael ReevesWiki / Bio
Nume realMichael Reeves
PoreclăMichael
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere20 noiembrie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (137 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-28-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaLilypichu
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena lui Michael Reeves

Cine este iubita lui Michael Reeves? Este legat în mod romantic de colegul lui YouTuber Lilypichu. De asemenea, este o animatoare populară pe YouTube, cu milioane de abonați, care este, de asemenea, imensă pe Twitch ca streamer de jocuri video. În plus, Michael și LilyPichu au participat la premiera mondială a Bad Boys for Life pe 14 ianuarie 2020.

Citește și: Lilypichu (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Michael Reeves Net Worth

Care este valoarea netă a lui Michael Reeves? Michael a realizat primul său videoclip în 2017 numit Robotul care strălucește un laser în ochi. Cariera online este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Familia Michael Reeves

Numele tatălui și al mamei lui Michael Reeves nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. A urmat Universitatea din Hawaii și Universitatea din Arizona de Nord.

Cariera lui Michael Reeves

Michael Reeves a realizat primul său videoclip în 2017, care a explodat imens, care a fost intitulat „Robotul care strălucește un laser în ochiul tău”. La sfârșitul anului 2018, Michael s-a mutat împreună cu colegul inventator de comedie William Osman. El este, de asemenea, foarte activ în Twitch și în codificarea fluxului cu Disguised Toast, oferindu-i provocări și învățând cum să codeze.

Fapte despre Michael Reeves

  1. Michael Reeves postează de obicei videoclipuri de la o lună la patru luni distanță.
  2. Este alergic la amoxicilină.
  3. Limbajul său de programare preferat este JavaScript.
  4. El a mai declarat că nu cunoaște C ++ sau Assembly.
  5. Michael a început în mod oficial să difuzeze pe Twitch împreună cu el jucând Minecraft și Valorant cu membrii Offline TV și alți prieteni, în iunie 2020.

Citește și: Garrett Watts (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte