Anjelica Bette Fellini (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Anjelica Bette Fellini este o actriță americană. Ea a susținut calitatea de star pentru rolul ei de Rebecca Hoover în The Gifted (2018) și ca Blair Wesley în serialul de televiziune Netflix Teen Teen Bounty Hunters din 2020. În afară de aceasta, este activă și pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea, Anjelica Bette Fellini.

Anjelica Bette Fellini Age

Câți ani are Anjelica Bette Fellini? Ziua ei de naștere cade pe 26 noiembrie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. Fellini este evreu. S-a născut și a crescut în New York, NY. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Julia. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Anjelica Bette Fellini Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Anjelica Bette Fellini? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 32 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Citește și: Emmie Nagata (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Anjelica Bette Fellini Wikipedia

Anjelica Bette FelliniWiki / Bio
Nume realAnjelica Bette Fellini
PoreclăAnjelica
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere26 noiembrie 1994
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ReligieEvreiască
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Anjelica Bette Fellini Boyfriend

Cine este iubitul Anjelica Bette Fellini? Hot și superba actriță Anjelica Bette Fellini este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Anjelica Bette Fellini Net Worth

Care este valoarea netă a Anjelica Bette Fellini? Ea a fost distribuită în corul revigorării din 2013 a turneului Fantoma Operei. Valoarea sa netă este estimată la peste 500.000 USD (USD).

Citește și: Lexi Underwood (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Anjelica Bette Fellini Carieră

Anjelica Bette Fellini a apărut în scurtmetrajul 2017 #BestWebSeriesEver. De asemenea, a făcut parte din turneul național american din Dirty Dancing în 2014. Și-a început cariera ca dansatoare pe Broadway. Instructorul ei de dans a sugerat mai întâi că ar trebui să înceapă să joace, remarcând caracterul ei vioi și expresiv; la vârsta de 20 de ani, Fellini cânta pe scena din Fantoma Operei. În 2018, Fellini a obținut primul său rol regulat de televiziune în The Gifted de la Fox. În 2020, Fellini a fost distribuit într-un rol principal în rolul lui Blair Wesley în serialul de televiziune Netflix Teenage Bounty Hunters. A jucat în filmul Wes Anderson The French Dispatch.

Anjelica Bette Fellini Fapte

  1. Anjelica Bette Fellini este activă pe platformele de socializare.
  2. Ea este o avidă pentru fiecare iubit.
  3. Primul ei rol de televiziune obișnuit în filmul The Gifted al lui Fox ca Rebecca Hoover, cunoscută și sub numele de Twist, un fost mutant pacient mental, eliberat de cercul interior.
  4. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.
  5. Fellini a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.

Citește și: Addison Riecke (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte