xQc (Twitch Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Valoare netă, Prietena, Carieră, Familie, Fapte

xQc este un streamer francez canadian Twitch, personalitate pe internet și fost jucător profesionist de Overwatch. El este un jucător profesionist de tancuri Overwatch și partener Twitch streamer cunoscut sub numele de xQc și xQcOW, care a acumulat 7 milioane de adepți pe rețeaua de streaming live. S-a alăturat echipei profesionale Arc 6 în 2017. Lengyel a jucat, de asemenea, în Cupa Mondială Overwatch pentru echipa Canada în 2017, 2018 și 2019. Acum transmite full-time pe Twitch ca streamer de varietăți pentru organizația canadiană de e-sport Luminosity Gaming. A jucat pentru Dallas Fuel în Overwatch League pentru o parte din sezonul inaugural înainte de a fi eliberat din cauza controverselor și suspendărilor repetate. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, familie, carieră și multe alte fapte despre el!

xQc Înălțime și greutate

Cât de înaltă este xQc? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea xQc este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 68 kg. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

xQc Întâlniri, afaceri și prietene

Cine este iubita xQc? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. xQc este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, xQc nu a confirmat în legătură cu zvonul.

vârsta xQc

Citește și: Jinnytty (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

xQc Wiki

xQcWiki / Bio
Nume realFélix Lengyel
PoreclăxQc
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere12 noiembrie 1995
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 68 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netă300 K USD - 800 K USD (USD)

xQc Career & Net Worth

Care este valoarea netă a xQc? A reușit să ajungă pe locul 1 în sezonurile 2-4 din Overwatch. La 1 octombrie 2020, Lengyel a anunțat în fluxul său că a semnat Luminosity Gaming în calitate de creator de conținut.

xQc-net-worth

Citește și: Jadethejaguar (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Pe 2 februarie 2019, organizația de e-sport Sentinels din Los Angeles a semnat Lengyel la lista de creatori de conținut Twitch ca streamer de varietăți. Valoarea sa netă este estimată la peste 300 K USD - 800 K USD (USD).

xQc Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Numele real al xQc este Félix Lengyel. xQc s-a născut pe 12 noiembrie 1995 în Canada. Are 25 de ani. Părinții lui au divorțat la vârsta de 1 an, iar el a crescut cu fratele său, Nicolas, în custodie comună. La o vârstă fragedă, Lengyel a dezvoltat o pasiune pentru skateboarding, snowboarding, trambulinare și jocuri video; a încărcat câteva dintre trucurile sale pe YouTube. Conform educației sale, după terminarea școlii secundare.

Fapte xQc

  1. xQc a continuat să studieze științele umaniste la CEGEP înainte de a trece la administrație.
  2. A ajuns să renunțe după 3,5 ani, chiar înainte de absolvire.
  3. El și-a început cariera ca jucător Overwatch ca rezervor principal la DatZit Gaming, o organizație esportivă semi-profesională cu sediul în Montreal, Canada.
  4. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
  5. Pe 13 august 2016, Lengyel și echipa sa au câștigat turneul Dreamhack Montreal 2016 Overwatch

Citește și: MoxyMary (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date