Josh Brueckner (MMA Fighter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Josh Brueckner este un fenomenal luptător american MMA cu greutate mijlocie și personalitate în rețelele sociale. Este cunoscut și sub porecla G.I. Josh Brueckner. El a promovat rolul de vedetă ca jumătate din popularul cuplu vlog Jatie Vlogs de pe YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Josh Brueckner și multe altele despre el!

Josh Brueckner Age

Câți ani are Josh Brueckner? Ziua lui de naștere cade pe 11 aprilie 1995. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Michigan. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Josh Brueckner Înălțime și greutate

Cât de înalt este Josh Brueckner? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 142 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Citiți mai multe pe Starsgab: Mike Tyson (Boxer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Josh Brueckner Wiki

Josh BruecknerWiki / Bio
Nume realJosh Brueckner
PoreclăJosh
Faimos caMMA Fighter, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere11 aprilie 1995
Locul naşteriiMichigan, Statele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (142 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-30-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaKatie Betzing (Logodnica)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubita lui Josh Brueckner

Cine este iubita lui Josh Brueckner? S-a logodit cu Katie Betzing, în noiembrie 2019. Cuplul îl conduce și pe Jatie Vlogs împreună. El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Josh-Brueckner-cu-prietena-sa-starsgab

Valoarea netă a lui Josh Brueckner

Cât costă valoarea netă a lui Josh Brueckner? El este al 9-lea clasat pe locul 26 din Michigan Pro Middleweights activ și a lucrat și ca instructor de box la titlu și antrenor personal. Este originar din Michigan și a fost asociat cu sala de sport Michigan Top Team din Dearborn, Michigan. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Josh Brueckner

Numele tatălui și al mamei lui Josh Brueckner nu sunt cunoscute. Are și frați. Fratele său este YouTuber Alex Brueckner. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Josh Brueckner Fapte

  1. Josh Brueckner nu pare a fi genul de tip care își planifică meticulos cariera, iar această imagine „plăcută simpatică” a fost unul dintre ingredientele cheie ale popularității sale.
  2. Tweet-urile sale în limbă, obositorul simț al umorului ireverențiu și aspectul frumos l-au susținut în locul lui, întrucât acestea sunt lucrurile pe care adolescenții le atrag cel mai mult.
  3. Iată un rebel care își exprimă în mod deschis disprețul față de calea bătută, convențională și a reușit încă să o facă mare în lume.
  4. În Josh, găsești proverbialul renegat în care fiecare adolescent visează să devină.
  5. Și acesta în sine este factorul X care îl face special.

Citește și pe Starsgab: Dustin Poirier (MMA) Wiki, Bio, Vârstă, Soție, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Carieră, Fapte