SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

SSSniperWolf aka Lia Shelesh este un guru american de fitness, Youtuber, TikToker, vedetă Instagram și personalitate social media. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. În afară de contul ei de Instagram, are și un fan imens care urmărește contul ei TikTok. Are peste 73 de milioane de like-uri pentru comedia, vlog-ul, POV-ul, relatabile, sincronizarea buzelor și alte tipuri de videoclipuri pe care le încarcă în contul ei TikTok. Numele ei de utilizator TikTok este sssniperwolf. În afară de toate aceste platforme, ea este, de asemenea, un jucător YouTube foarte popular, specializat în videoclipuri de joc Call of Duty, precum și videoclipuri de reacție și jocuri de personaje anime și jocuri video. Ea a acumulat peste 22 de milioane de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

SSSniperWolf Înălțimea și greutatea

Cât de înaltă este SSSniperWolf? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr de culoare maro închis.

SSSniperWolf Age

Câți ani are SSSniperWolf? Ziua ei de naștere cade pe 22 octombrie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Anglia.

Citește și: Austin McBroom (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Bebeluș, Familie, Valoare netă, Date

SSSniperWolfWiki / Bio
Nume realLia Shelesh
PoreclăSSSniperWolf
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere22 octombrie 1992
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleEvan Sausage (Youtuber)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

SSSniperWolf Boyfriend

Cine este iubitul SSSniperWolf? Este legată romantic de YouTuber Evan Sausage. Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlniri anterioară. În prezent, este foarte concentrată și asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

SSSniperWolf Career & Net Worth

Care este valoarea netă a SSSniperWolf? Are un videoclip popular numit „Misty Cosplay. De asemenea, împărtășește selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. În 2014, a început un al doilea canal, numit acum Little Lia, pe care îl folosește pentru videoclipuri DIY. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Natacha Oceane (Youtuber) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurarea corpului, Wiki, Informații rapide, Date

Familia SSSniperWolf

Numele real al SSSniperWolf este Lia Shelesh. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Ranya Lasagna, care este și youtuber. Are și doi frați mai mici. Conform educației sale, ea este bine educată.

Fapte SSSniperWolf

 1. Este obsedată de TikTok.
 2. Videoclipurile ei TikTok care o arată făcând glume, dansând sau sărind pe ultimul trend
 3. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 4. Ea este singură în aceste momente.
 5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 6. Vedeta TikTok și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe, în timp ce a oferit niște înfățișări fierbinți pentru cameră.
 7. Este activă pe platformele de socializare.
 8. Este un iubitor de animale de companie avid. Mai mult, în 2016, câinele ei, câinele cu inimă dulce, numit, Tuna a murit.
 9. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 10. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 11. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 12. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 13. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 14. Albastrul este culoarea ei preferată.
 15. S-a alăturat Tiktokului pentru divertisment mai târziu, brusc, un videoclip a devenit viral.

Citește și: Ben De Almeida (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte