QuarterJade (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

QuarterJade este o cunoscută vedetă americană Twitch, Youtuber și personalitate socială. Ea a susținut calitatea de star pentru canalul ei QuarterJade Twitch. Ea a acumulat un fan uriaș urmând într-un interval foarte scurt de timp pentru streaming de jocuri precum PUBG sub canalul ei Twitch. A creat o carieră de succes pe platformă și a devenit creator de conținut popular pe platforme precum YouTube și TikTok. În plus, este considerată pe scară largă ca una dintre cele mai de succes filme de sex feminin. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

QuarterJade Age

Câți ani are QuarterJade? Ziua ei de naștere cade pe 25 august 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este de origine jumătate norvegiană și jumătate chineză. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

QuarterJade Înălțime și greutate

Cât de înaltă este QuarterJade? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Citește și: Loserfruit (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

QuarterJadeWiki / Bio
Nume realZaqueri Black
PoreclăQuarterJade
Faimos caTwitch Steamer,

Social Media Star

Vârstă23 de ani
Zi de nastere25 august 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleMasayoshi
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 - 30 K USD (USD)

QuarterJade Boyfriend

Cine este iubitul QuarterJade? Ea este legată în mod romantic de streamer-ul Twitch Masayoshi. El conduce propriile sale comentarii care l-au ajutat să câștige popularitate masivă. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Citește și: Alinity Divine (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoare netă QuarterJade

Care este valoarea netă a QuarterJade? Valoarea sa netă este estimată a fi cuprinsă între 20-30 dolari K. Majoritatea valorii sale nete provine din cariera ei de creare de conținut atât pe Twitch, cât și pe YouTube, cu venituri provenite din donații, reclame, fluxuri sponsorizate și oferte sponsorizate.

Cariera QuarterJade

QuarterJade a strâns mii de adepți pe Twitch, făcându-i popularul streamer feminin de pe platformă. Ea a dezvăluit anterior că streamerii câștigă aproximativ 10.000 de dolari la 3.000 de abonați. În afară de aceasta, ea este populară și pe alte platforme de socializare. Are un fan decent care urmărește sub contul ei de Instagram.

Fapte QuarterJade

  1. QuarterJade a jucat Fortnite încă de la începuturile sale acum doi ani, dar, ca toți jucătorii buni, folosește o serie de setări pentru a-și domina adversarii și pentru a câștiga râvnita victorie Royale.
  2. În octombrie 2017, ea și-a distribuit primul videoclip pe canalul ei Twitch.
  3. Începând cu educația, ea a studiat biologia cu intenția de a urma o diplomă medicală.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Hyper (Twitch star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte