Katie Goodland (Soția Harry Kane) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Katie Goodland este mai bine cunoscută ca soția vedetei de fotbal, Harry Kane. Este un fotbalist profesionist englez care joacă ca atacant la clubul din Premier League Tottenham Hotspur și căpitanul echipei naționale a Angliei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Katie Goodland.

Katie Goodland Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Katie Goodland? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,76 m sau 176 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Katie Goodland? Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Katie Goodland Age

Câți ani are Katie Goodland? Ziua ei de naștere cade pe 21 ianuarie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Rouba Saadeh (Soția Michele Morrone) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Katie Goodland Wiki

Katie GoodlandWiki / Bio
Nume realKatie Goodland
PoreclăKatie
Faimos caSoția vedetei de fotbal,

Harry Kane

Vârstă27 de ani
Zi de nastere21 ianuarie 1993
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,76 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1. Ivy Jane Kane

2. Vivienne Jane Kane

3. Brady și Wilson

Soț / SoțieHarry Kane
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Katie Goodland Soț

Cine este soțul lui Katie Goodland? Este căsătorită cu Harry Kane, cel mai cunoscut pentru cariera sa cu Tottenham Hotspur. La 1 iulie 2017, Kane și-a anunțat logodna cu Goodland pe contul său de Twitter și a anunțat în iunie 2019 că s-au căsătorit. Amândoi au știut din copilărie. El a spus revistei Esquire: „Am fost împreună la școală, așa că ea mi-a văzut întreaga carieră. Desigur, o găsește puțin nebună. Cred că a fost chiar în ziare de câteva ori scoțând câinii afară ”.

Citește și: Paula Throckmorton (Soția Zakaria Fareed) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Katie Goodland Copii

Kane și Goodland au anunțat nașterea primului lor copil, Ivy Jane Kane, la 8 ianuarie 2017. În ianuarie 2018, Kane a anunțat că el și Kate așteptau al doilea copil. Nașterea celei de-a doua fiice a lor, Vivienne Jane Kane, a fost anunțată la 8 august 2018. La 18 iulie 2020, Kane și Goodland au anunțat că își așteaptă al treilea copil, două zile mai târziu dezvăluind într-un videoclip despre genul fotbalului, pe care îl așteptau un baiat. Kane și Goodland au doi Labrador retrievers, Brady și Wilson, numiți după Tom Brady și Russell Wilson.

Katie Goodland Net Worth

Care este valoarea netă a lui Katie Goodland? Cariera în afaceri este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Katie Goodland Fapte

  1. Soțul lui Katie Goodland, Kane, se abține de la alcool în timpul sezonului de fotbal și, începând din 2017, a angajat un bucătar cu normă întreagă pentru a-și optimiza nutriția.
  2. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  3. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  4. Roșu este una dintre culoarea ei preferată.
  5. Kane a fost numit membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) în onorurile de Anul Nou 2019 pentru servicii pentru fotbal.

Citește și: Alexi Ashe (Soția lui Seth Meyers) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found