Roger Mcnamee (muzician) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă, date despre carieră

Născut în Albany, New York, Roger Mcnamee este om de afaceri și muzician. Este mai bine cunoscut ca partener fondator al firmei de capital de risc Elevation Partners. și compania de capital privat Silver Lake Partners și a condus T. Rowe Price Science and Technology Fund. În afară de aceasta, el este, de asemenea, un muzician de turneu și a estimat că a jucat 800 de spectacole până în anul 2009. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera și multe altele ale lui Roger Mcnamee. mai multe fapte despre el!

Roger Mcnamee Înălțime și greutate

Cât de înalt este Roger Mcnamee? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 60 kg sau 131 lbs. Are ochi căprui închis și părul cărunt. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Roger Mcnamee Age

Câți ani are Roger Mcnamee? Ziua lui de naștere cade pe 2 mai 1956. În prezent, are 64 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Albany, New York. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția lui Roger Mcnamee

Cine este soția lui Roger Mcnamee? Este căsătorit cu teoreticianul muzical și cântăreața Ann McNamee din 1983. Cuplul a fondat un sanctuar pentru elefanți în județul Tehama, nordul Californiei, cunoscut acum sub numele de Tembo Preserve.

Citește și: Grant Cardone (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Carieră, Valoare netă, Fapte

Roger Mcnamee Biografie

Roger McnameeWiki / Bio
Nume realRoger Mcnamee
PoreclăRoger
Faimos caOm de afaceri, investitor,

risc capitalist

și muzician

Vârstă64 de ani
Zi de nastere2 mai 1956
Locul naşteriiAlbany, New York
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiGri
Mărimea pantofului8 (SUA)
CopiiSingur
Soția / soțiaAnn McNamee
Valoarea netăaproximativ 1 miliard de dolari (USD)

Roger Mcnamee Net Worth

Care este valoarea netă a lui Roger Mcnamee? Un investitor timpuriu în Facebook, McNamee a devenit foarte critic cu privire la impactul său asupra societății și democrației SUA. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 miliard de dolari (USD).

Citește și: Jeffree Star (Antreprenor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Sexualitate, Valoare netă, Prieten, Familie, Fapte

Roger Mcnamee Carieră

Roger Mcnamee a cofondat Integral Capital Partners împreună cu John Powell și firma de capital de risc Kleiner Perkins, în 1991. În 1999, McNamee a fost unul dintre partenerii fondatori ai firmei Silver Lake Partners. În 2004, McNamee a cofondat Elevation Partners împreună cu un număr de alți investitori, inclusiv frontmanul U2 Bono. Mai mult, în prezent el funcționează ca director general al acestuia.

Roger Mcnamee Fapte

  1. Wiki și Bio: Tatăl lui Roger Mcnamee se numește Daniel, a fost bancher de investiții.
  2. A fost președintele capitolului Albany al Ligii Urbane.
  3. Mama sa se numește Barbara, a fost feministă în anii '60.
  4. Când McNamee avea 12 ani, el a protestat împotriva războiului din Vietnam și s-a oferit voluntar pentru campania lui Eugene McCarthy pentru președinte.
  5. În ceea ce privește calificările sale educaționale, el are un BA în istorie de la Universitatea Yale și un MBA de la Tuck School of Business de la Dartmouth College.

Citește și: Dean Graziosi (Antreprenor) Wiki, Bio, Soție, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte