Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ryan Trahan este un american Youtuber și star de socializare. A publicat în principal conținut de comedie și stil de viață pe canalul său de YouTube. Are milioane de abonați sub canalul său. Mai mult decât atât, primele sale videoclipuri de pe YouTube, din 2014, sunt un amestec de conținut de comedie rapid și cronici ale melodiilor sale de stat. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Ryan Trahan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ryan Trahan? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Ryan Trahan Age

Câți ani are Ryan Trahan? Ziua lui de naștere cade pe 7 octombrie 1998. În prezent, are 22 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Ryan TrahanWiki / Bio
Nume realRyan Trahan
PoreclăRyan
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere7 octombrie 1998
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-40 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaHaley Pham (Angajat)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Ryan Trahan Prietena

Cine este iubita lui Ryan Trahan? Este logodit cu Haley Pham în mai 2020. Cuplul este împreună din 2018. Mai mult, el și Haley conduc împreună canalul YouTube The Traphamily.

Citește și: Madison Nicole Fisher (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Copii, Fapte

Ryan Trahan Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Ryan Trahan? Canalul YouTube al lui Trahan a crescut, el s-a îndreptat spre noi teritorii - vloguri personale, ocazional cum să faci și provocări la modă, cum ar fi copierea Instagram-urilor vedetelor timp de o săptămână. Apoi, Trahan s-a instalat ferm într-un gen popular: videoclipuri cu comentarii, unde acoperea o persoană sau scandalul săptămânii cu umor mușcător. Canalul său a explodat. A trecut de la obținerea a zeci de mii de vizionări pe videoclip la milioane. Este cofondatorul Neptune Bottle și Hydra Collective. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Familia Ryan Trahan

Numele tatălui și mamei lui Ryan Trahan nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Matthew. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Ryan Trahan Fapte

  1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. A jucat fotbal la liceul Shasta.
  3. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  4. Albul este culoarea lui preferată.
  5. El împarte selfie-uri pe contul său de Instagram Ryan Trahan.
  6. Numele său de utilizator TikTok este Ryan Trahan.
  7. Îi place să joace baschet.
  8. Cu acest nou conținut, canalul său a crescut la 2,31 milioane de abonați și peste 25 de milioane de vizionări pe lună.
  9. În prezent, spune el, adaugă abonați la o rată de 10K pe zi.
  10. Îi place să joace baseball în timpul liber.

Citește și: Jack Doherty (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte