Henry Cavill (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Henry Cavill este un actor englez, născut al patrulea dintre cei cinci băieți din Jersey, în Insulele Canalului, într-o familie catolică. El a renumit la staruri pentru rolul său în personajul DC Comics Superman. El este, de asemenea, binecunoscut pentru personajul său Geralt of Rivia din serialul fantastic The Witcher de pe Netflix, precum și pentru Sherlock Holmes în Enola Holmes în Netflix Original în 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Age, Height, Weight a lui Henry Cavill , Prietena, Valoarea Netă, Cariera și multe alte Fapte despre el!

Henry Cavill Înălțime și greutate

Cât de înalt este Henry Cavill? Bărbatul frumos și atractiv cu personalitate, Henry Cavill este foarte conștient de consumul de alimente și face în mod regulat exerciții pentru a se menține în formă și puternic. El stă înalt la înălțimea de 6 ft 6 in sau altceva 1,85 m sau 185 cm cu o greutate corporală echilibrată de 86 kg. Are un zâmbet foarte fermecător care atrage mulți oameni spre el. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness.

Henry Cavill Net Worth

Care este valoarea netă a lui Henry Cavill? Actoria este principala sa sursă de venit. A câștigat recunoaștere internațională cu rolul său de Superman în DC Extended Universe. Valoarea sa netă este estimată la peste 50 de milioane de dolari (USD).

Henry Cavill Girlfriend & Dating

Cine este iubita lui Henry Cavill? Este în relație cu Gina Carano în 2014 și mai târziu a ieșit cu Lucy Cork în 2017. Mai mult, a fost logodit cu jumperul de spectacol englez Ellen Whitaker din 2011-12. Mai mult, relația sa anterioară și istoria întâlnirilor nu este dezvăluită de el. Își ține viața personală departe de media și de lumina reflectoarelor.

Henry Cavill Bio, Age & Family

Câți ani are Henry Cavill? Ziua lui de naștere cade pe 5 mai 1983. În prezent, are 37 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Jersey, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Marianne Dalgliesh, era secretar într-o bancă, iar tatăl său, Colin Cavill, era agent de bursă. În ceea ce privește educația, a fost educat la Școala Preparatorie Sf. Mihail.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Wiki Henry Cavill

Henry CavillWiki / Bio
Nume realHenry Cavill
PoreclăHenry
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă37 de ani
Zi de nastere5 mai 1983
Locul naşteriiJersey, Anglia
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,85 m (6 ft 6 in)
Greutateaproximativ 86 Kg (189 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubita1. Gina Carano

2. Ellen Whitaker

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50 m USD (USD)

Cariera lui Henry Cavill

În 2002, Cavill și-a început cariera cu roluri în adaptările de lungmetraj ale Contelui de Monte Cristo. Mai mult, unele dintre rolurile sale notabile din mai multe seriale de televiziune, inclusiv The Inspector Lynley Mysteries, BBC Midsomer Murders și The Tudors de la Showtime. Prima sa experiență de actorie a venit în piesele școlare, iar primul său rol la cameră a fost rolul principal al unui film minor numit Laguna. A jucat Vânătorul în filmul din 2006 Scufița Roșie.

Citește și: Noah Schnapp (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte despre Henry Cavill

 1. Henry Cavill a povestit recent modul în care planul de filmare „The Witcher” din sezonul 2
 2. El a devenit fața parfumului britanic Dunhill, în 2008.
 3. Cavill și-a început cariera de film cu un rol în Laguna (2001).
 4. El a jucat rolul principal al lui Tezeu în filmul mitologic al lui Tarsem Singh, Nemuritorii, lansat la 11 noiembrie 2011.
 5. Este purtător de cuvânt al Durrell Wildlife Conservation Trust.
 6. A fost un jucător pasionat de PC.
 7. De asemenea, îi place seria Warhammer 40.000 de jocuri și ficțiune.
 8. Este un fan al Kansas City Chiefs din NFL.
 9. Cavill este, de asemenea, un fan pasionat al rugby-ului, susținând echipa de rugby a Angliei și deține abonament pentru clubul său natal Jersey Reds.
 10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
 11. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
 12. În decembrie 2013, Cavill a fost numit „Cel mai sexy bărbat din lume” de revista British Glamour.

Citește și: Omari Hardwick (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie: 12 fapte despre el