Julius Dein (Magician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Julius Dein este un magician și iluzionist britanic numit printre cei mai populari magi din vremurile moderne. Foarte renumit ca interpret de magie de stradă și de aproape, el este cunoscut mai ales pentru cascadoriile sale de anduranță. Vedetă de renume internațional în domeniul magiei, Julius a susținut numeroase spectacole de succes în întreaga lume. El a devenit interesat de magie în vârstă de patru ani, când a văzut pentru prima dată un magician susținând un spectacol live. Băiețelul a fost agățat și a început să practice magia cu cărțile de tarot pe care i le-a dat bunica lui care era țigancă. El i-a demonstrat un truc vecinului său, care a fost uimit de minune, iar reacția autentică a vecinului său l-a motivat să urmeze magia ca carieră.

În adolescență, și-a dezvoltat interesul pentru actorie și a urmat școala de teatru. Până la vârsta de 20 de ani, înflorise într-un iluzionist iscusit și un interpret carismatic. După ce s-a impus ca popular, a jucat la diferite petreceri de zile de naștere, evenimente corporative și ceremonii de decernare a suitelor, inclusiv la Premiile Academiei. De acolo nu i-a trebuit mult să farmece lumea cu trucurile și iluziile sale inovatoare și în scurt timp a devenit unul dintre cei mai renumiți magi ai lumii. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Julius Dein și multe altele despre el!

Julius Dein Înălțime și greutate

Cât de înalt este Julius Dein? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Julius Dein Age

Câți ani are Julius Dein? Ziua lui de naștere cade pe 23 aprilie 1994. În prezent, are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut la Londra, Anglia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Iubita Julius Dein

Cine este iubita lui Julius Dein? El are o legătură romantică cu Estelle Berglin, care este o vedetă suedeză pe Instagram, un blogger ciudat de fitness și un YouTuber. De asemenea, susține mărcile de modă și costume de baie pe contul ei de Instagram. Conform istoricului de întâlniri anterioare al lui Julius Dein, nu este cunoscut în domeniul public.

Julius Dein Wiki

Julius DeinWiki / Bio
Nume realJulius Dein
PoreclăJulius
Faimos caMagician
Vârstă26 de ani
Zi de nastere23 aprilie 1994
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 37-28-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiAlbastru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaEstelle Berglin
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 600.000 $ (USD)

Julius Dein Net Worth

Care este valoarea netă a lui Julius Dein? Este un popular magician de stradă și iluzionist englez. Până la 20 de ani, hotărâse că vrea să-și dedice viața magiei. A primit un sprijin considerabil de la mama sa. Dein a fost prima semnare digitală din Marea Britanie de către agenția de talente americane UTA în iunie 2017. Valoarea sa netă este estimată la peste 600.000 de dolari (USD).

Citește și: Shin Lim (Magician) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera Julius Dein

Julius Dein a început ca interpret de stradă și a reușit să câștige o popularitate considerabilă datorită trucurilor sale intuitive și personalității carismatice. Pentru spectacolele sale, a călătorit prin țară și a făcut trucuri pe străzi în fața unor oameni reali, nebănuși. A realizat astfel de trucuri în Atlantic City, Compton, Dallas, deșertul Mojave, New York și San Francisco și a devenit în curând o celebritate națională.

Familia Julius Dein

Numele tatălui și al mamei lui Julius Dein nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat și a urmat King’s College din Londra. De multe ori face magie în secțiile pentru copii, arde unități și secții pentru minori din spitale din toată țara.

Fapte Julius Dein

  1. Julius Dein se întâlnește cu prietena sa de aproximativ un an.
  2. Prietena sa, Estelle realizează videoclipuri precum vloguri de frumusețe, rutine de machiaj și îngrijire a pielii, transformări, curse de modă.
  3. Julius este, de asemenea, activ pe platformele de socializare.
  4. Are un fan uriaș care urmărește și sub contul său de Instagram.
  5. În 2016, Dein a început să posteze videoclipuri de magie de stradă pe Internet, creând un public online de peste 20 de milioane de adepți pe rețelele de socializare.