Milana Vayntrub (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Fapte

Milana Vayntrub este o actriță, comediană și activistă americană născută în Uzbekistan. Ea a renumit la staruri pentru aparițiile sale în reclame de televiziune AT&T ca vânzătoare Lily Adams din 2013 până în 2016 și din nou în 2020. Este, de asemenea, renumită pentru canalul ei de pe YouTube LivePrudeGirls și pentru rolul său în serialul web CollegeHumor Originals. În afară de aceasta, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Milana Vayntrub Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Milana Vayntrub? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Milana Vayntrub Bio, Age & Family

Câți ani are Milana Vayntrub? Ziua ei de naștere cade pe 8 martie 1987. Are 33 de ani. Ea deține naționalitatea uzbekistană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Tașkent, Uzbekistan. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat pe scurt liceul Beverly Hills, dar a renunțat după al doilea an, a primit un GED.

Măsurători ale corpului Milana Vayntrub

Măsurători ale corpului Milana Vayntrub: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Milana VayntrubWiki / Bio
Nume realMilana Aleksandrovna Vayntrub
PoreclăMilana Vayntrub
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă33 de ani
Zi de nastere8 martie 1987
Locul naşteriiTașkent, Uzbekistan
Semnul nașteriiPești
NaţionalitateUzbekistan
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 dolari

Milana Vayntrub Iubit

Cine este iubitul Milanei Vayntrub? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Milana Vayntrub Net Worth

Care este valoarea netă a Milanei Vayntrub? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Catherine Oxenberg (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiică, Valoare netă, Fapte

Milana Vayntrub Carieră

Vayntrub și Stevie Nelson s-au unit pentru a începe canalul de comedie YouTube Live Prude Girls. Live Prude Girls a continuat să apară pe numărătoarea inversă Top 100 de canale NewMediaRockstars, clasată pe locul 93. În aprilie 2020, canalul YouTube al Comedy Central a lansat trei schițe cu Vayntrub și Akilah Hughes în rolul unei noi serii de schițe digitale numită Making Fun With Akilah și Milana.

Fapte Milana Vayntrub

 1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 2. Este un iubitor de animale de companie avid.
 3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 7. Ea este singură în aceste momente.
 8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 9. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 10. Albastrul este culoarea ei preferată.
 11. Ea a cofondat un site web și o mișcare de socializare numită #CantDoNothing pentru a scoate în evidență criza migranților europeni.
 12. De asemenea, a interpretat-o ​​pe Tina Shukshin ca o serie obișnuită pe Yahoo! Seria de ecran Alt spațiu în 2015.

Citește și: Gillian Anderson (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Soț / soție, Valoare netă, Fapte