Lucinda Southworth (Soția Larry Page) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Lucinda Southworth este cercetătoare și sora actriței și modelului Carrie Southworth. Este cel mai bine recunoscută ca soția cofondatorului Google Larry Page. Este un inginer american de software și antreprenor de internet. El este cel mai bine cunoscut ca unul dintre cofondatorii Google împreună cu Sergey Brin. Ea a participat la activități medicale în toată Africa de Sud și a donat o sumă considerabilă de bani pentru a ajuta la combaterea virusului Ebola în Africa de Vest prin intermediul fundației sale, Fondul Memorial Carl Victor Page. Reglați biografia și explorați mai multe despre Lucinda Southworth, cunoscută și sub numele de Larry Page Wife’s Wiki, Bio, Age, Height, Weight, Sot, Net Worth și multe altele despre ea.

Lucinda Southworth Age

Câți ani are Lucinda Southworth? Ziua ei de naștere cade pe 24 mai 1979. În prezent, are 41 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite.

Lucinda Southworth Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lucinda Southworth? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Lucinda SouthworthWiki / Bio
Nume realLucinda Southworth
PoreclăLucinda
Faimos caSoția cofondatorului Google

Larry Page

Vârstă41 de ani
Zi de nastere24 mai 1979
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieLarry Page
Valoarea netăaproximativ 150 milioane USD (USD)

Soțul Lucinda Southworth

Cine este soțul Lucindei Southworth? În 2007, Lucinda s-a căsătorit cu Larry Page pe insula Necker, insula Caraibelor deținută de Richard Branson. Page și Southworth au doi copii, născuți în 2009 și 2011.

Lucinda Southworth Net Worth

Care este valoarea netă a Lucinda Southworth? La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 150 milioane USD (USD). Ea a cumpărat o casă de arhitectură Spanish Colonial Revival, de 840 m2, din Palo Alto, California, proiectată de polimatul artistic american Pedro Joseph de Lemos, fost curator al Stanford Art Museum și fondator al Carmel Art Institute, după clădirea istorică a fost pe piață de ani de zile cu un preț cerut de 7,95 milioane USD.

Lucinda Southworth Fapte

  1. Larry Page și soția sa Lucinda Southworth merg pe străzile pietruite din Motovun până la ceremonia de nuntă a fratelui său.
  2. CEO-ul Google și soția sa Lucinda, care s-au căsătorit în 2007 pe insula Necker a lui Richard Brain, au stat la retrasa Villa Vela din Buzet după ce au sosit cu avionul privat.
  3. Oamenii din orașul Motovun se uită fix la miliardarul Larry Page și la soția sa plină de farmec în timp ce se plimbă la nunta fratelui ei cu brațele înfășurate unul pe altul.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Michelle Obama (soția lui Barack Obama) Biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, copii, fapte