Dylan O'Brien (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Dylan O'Brien? El este un actor american care a renumit la vedete pentru rolul său de Stiles în Teen Wolf de la MTV. De asemenea, a jucat rolul lui Thomas în filmele Maze Runner și personajul Caleb din filmul din 2016 Deepwater Horizon. În plus, a fost distribuit în rolul principal în filmul din 2017 American Assassin. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki-ul lui Dylan O'Brien, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Familia, Valoarea netă, cariera și multe altele despre el.

Dylan O'Brien Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dylan O'Brien? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui deschis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Dylan O'BrienWiki / Bio
Nume realDylan O'Brien
PoreclăDylan
Faimos caActor TV, Youtuber, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere26 august 1991
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,78 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 inci
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaBritt Robertson

(Despărțire în 2018)

SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Dylan O'Brien Bio, Age & Family

Câți ani are Dylan O'Brien? Ziua lui de naștere cade pe 26 august 1991. În prezent, are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în New York, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Tatăl său este de origine irlandeză, iar mama sa este de origine italiană, engleză și spaniolă. A crescut în Springfield Township, New Jersey, până la vârsta de doisprezece ani, când el și familia sa s-au mutat la Hermosa Beach, California. Numele mamei sale este Lisa și tatăl, Patrick. Are și frați. Are o soră mai mare pe nume Julia. În ceea ce privește calificările educaționale, el este bine educat. În 2009, a urmat liceul Mira Costa.

Prietena Dylan O'Brien

Cine este iubita lui Dylan O'Brien? A fost relație cu Britt Robertson din 2011 până în 2018. Mai mult, în prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa romantică. În prezent este singur.

Dylan O'Brien Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Dylan O'Brien? El este cunoscut mai ales pentru încărcarea videoclipurilor de pe YouTube. A jucat în The First Time (2012) și High Road (2011). A cântat la tobe într-o formație numită Slow Kids at Play. A jucat împreună cu Teen Wolf împreună cu Crystal Reed. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Dylan O'Brien

  1. Wiki și Bio: La 14 ani, O'Brien a început să posteze videoclipuri originale pe canalul său de YouTube.
  2. În 2016, a apărut în thriller-drama dezastru Deepwater Horizon.
  3. În 2019, O'Brien a jucat în serialul antologie de comedie sci-fi Weird City.
  4. A jucat în American Assassin din 2017, un thriller de acțiune în care a interpretat personajul titular Mitch Rapp.
  5. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.

Citește și: Joel Courtney Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră: 15 fapte despre el