Amber Heard (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Amber Heard este o actriță americană. În 2004, a debutat în film într-un rol secundar secundar în drama sportivă Friday Night Lights. A câștigat mai multe recunoașteri în 2008, când a apărut în roluri secundare în Judd Apatow. Mai mult, în 2018, a fost distribuită ca Mera în Aquaman. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Amber Heard Height, Greutate și măsurători

Cât de înaltă este Amber Heard? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau 1,74 m sau 174 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-25-38 inch. Poartă o cupă de sutien de mărimea 34 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Amber Heard Age

Câți ani are Amber Heard? Ziua ei de naștere cade pe 22 aprilie 1986. Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Austin, TX. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră mai mică pe nume Whitney. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. La vârsta de 17 ani, nu se mai simțea confortabilă în Texas și a renunțat la liceul catolic pentru a se muta la New York. Vorbește fluent limbajul semnelor americane și spaniola.

Amber Heard Boyfriend

Cine este iubitul lui Amber Heard? Heard a avut o relație cu fotograful Tasya van Ree din 2008 până în 2012. Ulterior, a legat-o cu actorul Johnny Depp. Heard l-a întâlnit pe Depp în timp ce filma The Rum Diary în 2009 și au început să locuiască împreună în anul următor. S-au căsătorit într-o ceremonie civilă privată la domiciliul lor din Los Angeles pe 3 februarie 2015. În urma divorțului ei de actorul Johnny Depp, Heard s-a întâlnit cu antreprenorul tehnic Elon Musk timp de un an, până la începutul anului 2018. La sfârșitul anului 2019, a început să se întâlnească cu Bianca Butti. Ea a ieșit ca bisexuală la evenimentul GLAAD de 25 de ani.

Citește și: Gwyneth Paltrow (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Familie, Fapte

Amber a auzitWiki / Bio
Nume realAmber Laura Heard
PoreclăAmber a auzit
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastereAustin, TX
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
SexualitateBisexual
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,74 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleBianca Butti
Soț / SoțieJohnny Depp
Valoarea netăaproximativ 6,5 milioane USD (USD)

Amber Heard Net Worth

Care este valoarea netă a lui Amber Heard? Actoria este sursa ei principală de venit. În cele din urmă, a obținut o diplomă printr-un curs de studiu la domiciliu. Valoarea sa netă estimată la peste 6,5 milioane de dolari (USD).

Citește și: Nina Dobrev (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Amber Heard Career

Amber Heard a jucat în serialul de scurtă durată The Playboy Club. În New York, s-a întreținut prin modeling, dar s-a mutat curând la Los Angeles pentru a urma o carieră de actorie. Primul rol principal al lui Heard a jucat interesul iubirii personajului principal în drama pentru adolescenți a lui CW Hidden Palms.

Amber Heard Facts

  1. Amber Heard a avut roluri în filmul de groază criticat The Stepfather și în trei comedii, în 2009.
  2. A avut roluri importante în patru filme lansate în 2015.
  3. Ea a reluat rolul în anul următor în Aquaman, în 2018.
  4. Aquaman a devenit a cincea versiune cea mai profitabilă din 2018 și cea mai profitabilă tranșă DCEU până în acel moment.
  5. Heard a crescut conștientizarea despre violența domestică și sexuală.
  6. Heard a avut o relație cu fotograful Tasya van Ree din 2008 până în 2012.

Citește și: Amy Jackson (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte