Maria Victoria Henao (soția lui Pablo Escobar) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Maria Victoria Henao (născută în 1961) este un cunoscut autor, scriitor și antreprenor din Columbia. Este mai cunoscută ca soția celebrului traficant de droguri „Pablo Escobar”. Pablo era un stăpân al drogurilor columbian. Escobar, pe vremuri numit „cel mai mare criminal din lume”, a fost probabil cel mai traficant de cocaină vreodată.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

În prezent, Maria Victoria Henao are 59 de ani. Statisticile corpului ei sunt de 34-26-35 inci și poartă o sutienă de mărimea 32 B. Maria Victoria Henao stă pe o înălțime de 5 picioare 7 inci și cântărește în jur de 75 de kilograme. În plus, are ochii negri fascinanți și părul brun închis.

Bio, părinți și viața timpurie

Maria s-a născut în 1961 în Columbia. Deține naștere cetățean columbian. S-a născut într-un mic sat din Palmira Valle Del Cueca din părinții ei, Carlos Henao Vallejo și mama Leonor Zuleta. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Maria Victoria Henao Wiki

Wiki / Bio
Nume realVictoria Eugenia Henao Vallejo
PoreclăMaria Victoria Henao
Vârstă59 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1961
ProfesieAutor, scriitor și antreprenor
Renumit pentruSoția celebrului

traficant de droguri „Pablo Escobar”

Locul naşteriiColumbia
NaţionalitateColumbian
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
Etniealb
ZodiacTaurul
Reședința curentăBueno Aires, Argentina
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 170 cm

Metri: 1,70 m

GreutateKilograme: 75 Kg

Lire sterline: 165 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 554.000 de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Familie
PărinţiTată: Carlos Henao Vallejo

Mama: Leonor Zuleta

FrateFrate: Pastora Henao Bayen,

Carlos Mario Henao Vallejo

Sora: Niciuna

Viata personala
Starea civilăVăduv
Fost iubitNecunoscut
Iubitul actualNici unul
Soț / SoțiePablo Escobar (1976-1993)
CopiiFiul: Sebastián Marroquín

alias Juan Pablo Escobar

Fiica: Manuela Escobar

Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăȘcoală privată locală
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritRobert De Niro
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatRegele Leu
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareFacebook

Maria Victoria Henao Soț

În prezent, Maria locuiește într-un apartament din Bueno Aires, împreună cu fiul ei și mama lui Pablo. Copiii ei și-au făcut un nume în domeniul lor. Fiica ei, Manuela, se asigură că familia ei rămâne în afara tabloidelor. Nu a vorbit niciodată despre tatăl ei în public și a rupt toate legăturile cu familia ei. Pe de altă parte, Sebastian a scris o carte intitulată „Pablo Escobar: Tatăl meu”. Lucrează ca arhitect și lector. Ea a născut primul lor copil, Juan Pablo Escobar, la 24 februarie 1977. Fiica lor, Manuela Escobar, s-a născut în 1984.

Maria Victoria Henao Net Worth

Cu toate acestea, este greu de estimat cea a Mariei Victoria Henao valoarea netă pentru moment. Cu toate acestea, un lucru, cu care putem fi de acord cu toții, este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Maria Victoria Henao de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este de mirare că Maria Victoria Henao se ridică treptat la stele, pentru a deveni una dintre cele mai bune actrițe din industrie. La fel ca în 2020, valoarea netă a Mariei Victoria Henao este estimată la aproximativ 554.000 USD.

Maria Victoria Henao Carieră

Vorbind despre carieră, familia Mariei s-a opus alianței, citând statutul social inferior al lui Pablo. În timp ce Pablo avea 27 de ani la momentul nunții lor, Maria avea doar 15 ani. Deși Maria și Pablo erau fericiți căsătoriți, criminalul în devenire de atunci era implicat în numeroase afaceri și avea multe amante. Relația sa cu o jurnalistă pe nume Virginia Vallejo este bine cunoscută și este, de asemenea, bine documentată.

Maria a fost căsătorită cu Pablo timp de 17 ani, înainte de a fi ucis de polițiști în 1993.

În anul 2000, Maria a fost arestată după ce locul unde a fost dezvăluit de o emisiune de televiziune. A fost arestată, împreună cu fiul ei, sub numeroase acuzații, inclusiv spălare de bani. Ancheta a sugerat că Maria era implicată în traficul de droguri și că avea detaliile afacerii lui Pablo. Maria a negat toate acuzațiile și a declarat că este doar soția lui Pablo și că nu are nimic de-a face cu afacerile sale ilegale. Ulterior a fost eliberată, deoarece niciuna dintre acuzațiile împotriva ei nu a putut fi dovedită.

Apoi, în 2015, Netflix a lansat un serial, bazat pe viața regelui cocainei, Pablo Escobar. Intitulat „Narcos”, personajul Mariei din serie a fost interpretat de actrița mexicană, Paulina Gaitan. În spectacol, personajul Mariei a fost descris ca o femeie puternică. În unele dintre episoade, a fost prezentată sfătuindu-l pe Pablo în afacerile sale.

Citește și: Neilia Hunter (soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte

Maria Victoria Henao Fapte

  • În timp ce mulți sugerează că dragostea ei necondiționată față de Pablo a făcut-o să tolereze toate dezmierdările sale, Virginia, în cartea sa „Loving Pablo, Hating Escobar”, a sugerat că Maria era dependentă de stilul de viață fastuos pe care îl avea cu Pablo.
  • Maria știa, de asemenea, că ar fi aproape imposibil pentru ea să aibă grijă de ea însăși și de copiii ei fără sprijinul soțului ei.
  • Întrerupse toate legăturile cu familia ei pentru a se căsători cu Pablo, nici măcar nu putea căuta ajutorul familiei sale.
  • Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Moarte, Înălțime, Prietena, Valoare netă, Fapte