Madison Beer (Cântăreață) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Madison Beer este o cunoscută cântăreață americană și vedetă de socializare. Ea și-a început cariera muzicală Beer a început la vârsta de 13 ani, când Justin Bieber a postat pe Twitter un link către o copertă pe care a interpretat-o ​​pe YouTube. A semnat cu Island Records și, în 2017, a lansat piesa de succes „Dead”. În februarie 2018, și-a lansat EP-ul de debut, As She Pleases. Anul următor, Beer a semnat cu Epic Records cu planurile de a lansa albumul său, Life Support, în 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe alte Fapte despre ea.

Înălțimea și greutatea berii Madison

Cât de înaltă este Madison Beer? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Madison Beer Age

Câți ani are Madison Beer? Ziua ei de naștere cade pe 5 martie 1999. Are 21 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Jericho, NY.

Madison BeerWiki / Bio
Nume realBerea Madison Elle
PoreclăMadison Beer
Faimos caCântăreț pop, vedetă în rețelele sociale
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere5 martie 1999
Locul naşteriiJericho, NY
Semnul nașteriiPești
NaţionalitateJericho, NY
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Iubitule1. Zack Bia

2. Jack Gilinsky

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietenul lui Madison Beer

Cine este iubitul lui Madison Beer? În 2015, Beer avea o relație cu Jack Gilinsky din duo-ul american Jack & Jack. Ulterior, a început să se întâlnească cu Zack Bia până la începutul anului 2019. Mai mult decât atât, în 2018, Beer a început relația din nou, din nou cu Zack Bia. Cuplul s-a despărțit în martie 2019. Ea nu a dat nicio idee despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Valoarea netă a berii Madison

Care este valoarea netă a berii Madison? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Cariera de bere Madison

Beer a început să posteze videoclipuri pe YouTube cu coperțile sale de cântece ale melodiilor populare la începutul anului 2012. Pe 24 septembrie 2015, Beer a lansat „All For Love” cu duetul american Jack & Jack. Ea a cântat piesa tematică pentru franciza de păpuși de modă, Monster High, intitulată „We Are Monster High”.

Citește și: Lil Peep (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Tatuaj, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Madison Beer

Madison Elle Beer s-a născut la Jericho, New York, pe 5 martie 1999, într-o familie de evrei. Numele tatălui său este Robert Beer, este un constructor de case de lux, iar mama ei, Tracie, este designer de interior. Părinții ei au divorțat când era mai mică. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume Ryder și și-a sărbătorit bat mitzvah în 2012. Conform calificărilor sale educaționale, este bine educată.

Fapte despre Madison Beer

 1. Beer a început să lucreze pe albumul ei de debut, care ar trebui să aibă influențe pop și R&B.
 2. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 3. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 4. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 5. Ea este singură în aceste momente.
 6. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 7. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 8. În mai 2020, Beer s-a confruntat cu reacții adverse după ce a intrat în direct pe TikTok pentru a nega afirmațiile că ar fi suferit o intervenție chirurgicală plastică.
 9. „Unbreakable” a fost al doilea single lansat de Beer.
 10. În august 2018, piesa a atins numărul 21 în topul Billboard Mainstream Top 40, făcând-o singura artistă solo feminină din topuri fără o etichetă muzicală majoră.
 11. A debutat oficial în festival la Lollapalooza pe 2 august 2018, la Chicago.
 12. Berea a fost prezentată în „All Day and Night” de DJ-ii Jax Jones și Martin Solveig sub aliasul lor Europa.

Citește și: Zhavia Ward (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Statistici, Iubit, Valoare netă: 12 fapte