Nick Wolfhard (Actor vocal) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Nick Wolfhard este un frate mai mare canadian al actorului Stranger Things Finn Wolfhard. În afară de aceasta, el a lucrat el însuși în divertisment ca actor de voce. De asemenea, este foarte activ pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Nick Wolfhard!

Nick Wolfhard Înălțime și greutate

Cât de înalt este Nick Wolfhard? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Nick Wolfhard este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 58 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Nick Wolfhard Age

Câți ani are Nick Wolfhard? Ziua lui de naștere cade pe 21 octombrie 1997. Are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Vancouver, Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Familia Nick Wolfhard

Numele tatălui și al mamei lui Nick Wolfhard nu sunt cunoscute. Are și frați. El și fratele său Finn s-au născut în Vancouver, Canada. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Finn Wolfhard (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie: 10 fapte despre el

Nick Wolfhard Wiki

Nick WolfhardWiki / Bio
Nume realNick Wolfhard
PoreclăNick
Faimos caActor vocal
Vârstă23 de ani
Zi de nastere21 octombrie 1997
Locul naşteriiVancouver, Canada
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-30-35 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 900.000 $ (USD)

Nick Wolfhard Prietena

Cine este iubita lui Nick Wolfhard? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Nick Wolfhard este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Nick-Wolfhard-facts-starsgab

Nick Wolfhard Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Nick Wolfhard? Este un imens fan al anime-urilor. El a oferit vocea lui Yugo Nansui în Beyblade: Burst! și Shun Midorikawa în World Trigger. Valoarea sa netă este estimată la peste 900.000 USD (USD).

Nick Wolfhard Fapte

  1. Nick Wolfhard iubește totul, de la muzică groovy la sport.
  2. Este un mare fan al baschetului și îi admiră pe Kyrie Irving și Jason Douglas.
  3. Îi place să-și folosească contul ‘Twitter’ pentru a răspândi pozitivitatea și a-i face pe oameni să chicotească.
  4. A jucat într-un scurtmetraj numit Aftermath, în 2013.
  5. El și-a oferit vocea pentru un film numit Under Wraps, un an mai târziu.

Citește și: Orion Acaba (Actor vocal) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte