Esme Creed-Miles (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Esme Creed-Miles este o actriță engleză. Este bine cunoscută pentru rolul principal în serialul Amazon Video Hanna. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Esme Creed-Miles Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Esme Creed-Miles? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi verzi frumoși și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Esme Creed-Miles Bio, vârstă și familie

Câți ani are Esme Creed-Miles? Ziua ei de naștere cade pe 5 februarie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Barnet, Anglia. Este fiica actorilor Charlie Creed-Miles și Samantha Morton. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat internatul englez Bedales.

Citește și: Grace Helbig (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Esme Creed-MilesWiki / Bio
Nume realEsme Creed-Miles
PoreclăEsme
Faimos caActriţă
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere5 februarie 2000
Locul naşteriiBarnet, Anglia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Esme Creed-Miles Boyfriend

Cine este iubitul lui Esme Creed-Miles? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Esme Creed-Miles Net Worth

Care este valoarea netă a lui Esme Creed-Miles? Creed-Miles a apreciat modul în care rolul ei de Hanna i-a permis să conteste normele societale despre gen și sexualitate. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Gwyneth Paltrow (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Familie, Fapte

Cariera lui Esme Creed-Miles

În 2007, Creed-Miles și-a început cariera de actorie ca micuța Shirley Temple în filmul Mister Lonely. Următoarea ei apariție în film a venit zece ani mai târziu, când a fost distribuită în Dark River a lui Clio Barnard. Ea s-a antrenat în arte marțiale șase ore pe zi, timp de luni, ca pregătire pentru scenele ei de luptă din serie. Creed-Miles a primit recenzii pozitive pentru munca ei din serie. De asemenea, este muziciană și feministă. Ea joacă rolul principal în filmele din 2019 Pond Life și Undercliffe produse de Open Palm Films.

Esme Creed-Miles Fapte

  1. Esme este un pasionat iubitor de animale de companie.
  2. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  3. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  4. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  5. Ea este singură în aceste momente.
  6. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  7. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  8. Albastrul este culoarea ei preferată.
  9. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
  10. Toate seriile de imagini împărtășite de Esme Creed-Miles se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Monica Ruiz (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Carieră, Valoare netă, Fapte