Addison Rae în valoare de 2021: cât de bogată este vedeta social media?

Addison Rae este o vedetă americană în social media. Este o senzație de internet, care este populară pe Instagram și TikTok. Cunoscută pentru mișcările sale de dans și videoclipurile de sincronizare a buzelor, ea a adunat peste 61 de milioane de adepți pe TikTok. În august 2020, Rae a fost desemnat de Forbes drept personalitatea TikTok cu cel mai mare câștig.

Cum a devenit faimos Addison Rae?

Cum a devenit faimos Addison Rae? Este activă pe platformă din iunie 2019, este una dintre acele personalități web care au reușit să obțină stele în foarte scurt timp. Addison Rae face parte din grupul TikTok The Hype House și este activ și pe Instagram. În prezent, are peste 35 de milioane de adepți pe Instagram. Datorită pozelor ei superbe, toată lumea, în special băieții, o iubesc! Deși Addison este o vedetă de succes pe internet, ea vrea să conducă Hollywoodul ca dansator în viitor. În spatele ecranului, ea este o minunată soră, fiică și iubită. Este bună prietenă cu numeroși colegi vedete TikTok, inclusiv Maximo Rivano și Chase Hudson. Popularitatea lui Addison continuă să crească odată cu trecerea timpului, făcând-o una dintre cele mai căutate personalități TikTok.

Addison-Rae

Citește și: Addison Rae | Top 10 fapte despre steaua TikTok pe care trebuie să le cunoașteți

Ce valoare are Addison Rae?

Ce valoare are Addison Rae în 2021? Valoarea netă a lui Addison Rae este estimată la 3 milioane de dolari (USD), ca în 2021. În august 2020, Rae a fost desemnată de Forbes drept personalitatea TikTok cu cel mai mare câștig. De asemenea, face bani prin agenții de publicitate și prin sponsorii plătiți.

Cât câștigă Addison Rae?

Cât câștigă Addison Rae? A fost extrem de talentată încă din copilărie. A început să danseze de la o vârstă fragedă și a devenit rapid expertă în acest domeniu. I-a plăcut întotdeauna să facă fotografii, în curând a devenit populară pe platforma socială. Pozele ei au câștigat multă atenție din partea băieților de vârsta ei.

Cât câștigă Addison Rae pe TikTok? În iunie 2019, Addison Rae și-a creat canalul TikTok. A început cu videoclipuri de dans, sincronizarea buzelor și dansul la cântece populare. Mulți oameni au început să se uite la videoclipurile ei și a câștigat mii de adepți în cel mai scurt timp. Faima și unicitatea ei au atras atenția. Potrivit surselor, ea a câștigat 5 milioane de dolari înainte de impozitare, începând cu 2021.

Addison-Rae

Citește și: Enzo Lopez (Addison Rae Bro) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Unde locuiește Addison Rae?

Addision își petrece o viață bogată și plină de farmec. În prezent locuiește la conacul ei din Los Angeles, California. Casa ei în care locuiește valorează în jur de 3 milioane de dolari. De asemenea, a susținut un turneu pe canalul ei de YouTube.

Fapte Addison Rae

  1. Pe lângă aspectul superb al lui Addison, este cunoscută și pentru că este extrem de caritabilă.
  2. Ea nu lasă nici o piatră neîntreruptă atunci când vine vorba de strângerea de bani pentru cauze caritabile.
  3. În ciuda faptului că este o adolescentă, ea a atins deja înălțimi mari de vedete și continuă să crească în popularitate.
  4. Îi place să facă clic pe poze, să danseze și să petreacă timp cu prietenii ei.
  5. Deoarece este o dansatoare genială, vrea să facă o carieră în domeniu.
  6. Senzația de internet iubește și călătoriile.

Citește și: Addison Rae (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found