Kendra Lust (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Fapte

Kendra Lust este o actriță adultă frumoasă și fierbinte, care este cunoscută mai ales pentru modelarea webcam-ului. A intrat pentru prima dată în industria adulților la începutul anului 2012. Și numai asta, a câștigat, de asemenea, premiul XBIZ pentru interpretul MILF al anului de două ori. În 2013, fanii au votat pe Twitter pentru a-i acorda titlul „Hottest MILF” al domnișoarei BangBros. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Kendra Lust Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kendra Lust? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Kendra Lust Biografie și vârstă

Câți ani are Kendra Lust? Ziua ei de naștere cade pe 18 septembrie 1978. Are 42 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Michigan. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit facultatea cu o diplomă de licență în asistență medicală și a lucrat ca infirmieră timp de șapte ani.

Citește și: Addie Andrews (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Kendra LustWiki / Bio
Nume realMichele Anne Mason
PoreclăKendra Lust
Faimos caActriță adultă,

Social Media Star

Vârstă42 de ani
Zi de nastere18 septembrie 1978
Locul naşteriiMichigan
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieCăsătorit
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Kendra Lust Soț

Cine este soțul lui Kendra Lust? Nu și-a dezvăluit în mod deschis numele iubitului oficial sau al soțului în aceste momente. Dar are o fiică cu un bărbat care lucrează ca ofițer de poliție. De fapt, Lust este căsătorit cu un ofițer de poliție. Lust este căsătorit cu un ofițer de poliție și are o fiică. Are o casă în Shelby Charter Township, Michigan și un condominiu în Los Angeles.

Citește și: Alexis Texas (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Kendra Lust Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kendra Lust? A lucrat ca model de cameră web timp de aproximativ trei luni înainte de a începe să cânte în film pentru adulți. Mai mult, ea împărtășește selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Și-a început cariera în industria filmului pentru adulți la cea mai tânără vârstă posibilă de 18 ani în 2012. Este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Kendra Lust Fapte

  1. Kendra a început să facă adult ca mijloc de a-și întreține rapid familia, după ce a primit copiii surorii ei.
  2. Prima ei scenă a fost cu Phoenix Marie și Rachel Starr în Peeping at the Keyhole for Brazzers.
  3. Prima ei scenă de băiat / fată a fost cu Manuel Ferrara.
  4. În mai 2015, ea a semnat un contract pe un an cu ArchAngel Productions.
  5. În 2015, Lust a lansat agenția de talente Society 15.
  6. Mai târziu, în 2016, Zero Tolerance Entertainment a lansat Visions of Lust, debutul regizorului Lust.
  7. Deține și compania de producție Lust Army Productions.
  8. Este activă pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  9. Pofta este de origine franceză canadiană și italiană.
  10. Ea s-a dezbrăcat timp de un an și jumătate în timp ce se afla la facultate pentru a plăti școlarizarea.

Citește și: Eva Lovia (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found