Harper Spade (David Spade Daughter) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte

Harper Spade este un copil celebru și bine cunoscut ca fiica unui actor și comediant american David Spade. Harper a locuit împreună cu tatăl ei în Beverly Hills. David a fost co-părinte Harper cu mama lui Harper numită Jillian Grace. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, tatăl, mama, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Harper Spade Bio, Age & Family

Câți ani are Harper Spade? Ziua ei de naștere cade pe 27 august 2008. Are 12 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Washington, Missouri, Statele Unite. Tatăl ei este David Spade, care este popular pentru emisiunea TV Saturday Night Live din anii 1990. Mai mult, mama ei pe nume, Jillian Grace este și o actriță frumoasă și de clasă. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Harper Spade Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Harper Spade? Ea se află la o înălțime de 4 ft 2 în înălțime sau altfel 1,27 m sau 127 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Citește și: Thomas David Black (Jack Black Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Date

Harper SpadeWiki / Bio
Nume realHarper Spade
PoreclăHarper
Faimos caFiica lui David Spade
Vârstăîn vârstă de 12 ani
Zi de nastere27 august 2008
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
NaţionalitateWashington, Missouri,

Statele Unite

EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,27 m (4 ft 2 in)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4.2 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
TatăDavid Spade
MamăJillian Grace
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Harper Spade Boyfriend

Cine este iubitul lui Harper Spade? Și ea este tânără cu cineva. Ea este concentrată pe studiile sale în aceste momente.

Citește și: Sophie Shalhoub (Fiica lui Tony Shalhoub) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Harper Spade Net Worth

Care este valoarea netă a Harper Spade? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Mai mult, ea aparține deja dintr-o familie bogată.

Fapte despre Harper Spade

  1. Numele fraților Harper Spade sunt Bryan și Andy Spade.
  2. Acesta din urmă este un antreprenor care, împreună cu cumnata lui David, Kate Spade, a cofondat marca de designer Kate Spade din New York.
  3. Spade și familia sa s-au mutat la Scottsdale, Arizona, când avea patru ani.
  4. Spade a urmat liceul Saguaro și mai târziu Scottsdale Community College înainte de a se transfera la Universitatea de Stat din Arizona, unde a absolvit diploma de afaceri în 1986.
  5. De asemenea, a fost membru al fraternității Sigma Alpha Epsilon.
  6. Spade a jucat în stand-up la spectacolul de lungă durată al comediei de schițe al universității, Farce Side Comedy Hour, în numeroase ocazii.
  7. La mijlocul anilor '80, el a susținut, de asemenea, spectacolul de comedie de luni seara la Greasy Tony's Pizza din Tempe, Arizona.

Citește și: Nadia Farmiga (Taissa Farmiga Sister) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Frați, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found