Lil TJAY (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Numele real al lui Lil TJAY este Tione Jayden Merritt. Este un cunoscut rapper, cântăreț și compozitor american. El a susținut celebritatea pentru single-urile sale „F.N” și „Brothers”. În afară de aceasta, el este activ și pe platformele de socializare și are un fan imens care urmărește acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Lil TJAY Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lil TJAY? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 138 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Lil TJAY Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Lil TJAY? Cântatul este principala sa sursă de venit. În 2017, Lil Tjay a început să lanseze muzică pe SoundCloud. Colaborarea sa cu Polo G, „Pop Out”, care a atins numărul 11 ​​în Billboard Hot 100. Valoarea netă a lui Lil TJAY este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Lil TJAY Prietena

Cine este iubita lui Lil TJAY? El nu a dat nicio perspectivă asupra vieții sale personale. Probabil este singur și se bucură la maximum de viața sa.

Lil TJAYWiki / Bio
Nume realTione Jayden Merritt
PoreclăLil TJAY
Faimos caCântăreață, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere30 aprilie 2001
Locul naşteriiBronx, NY
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 63 kg (138 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-35 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Citește și: Lil Nas X (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Prieten, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Lil TJAY

Câți ani are Lil TJAY? Ziua lui de naștere cade la 30 aprilie 2001. În prezent, are 19 ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Bronx, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Este bine educat și în prezent, este foarte concentrat pe cariera sa.

Lil TJAY Carieră

Lil TJAY și-a lansat cariera de cântăreț în anul 2017. „Resume”, una dintre primele sale melodii, a fost lansat când Tjay avea 16 ani. Tjay a concurat și s-a clasat pe primul loc la Coast 2 Coast LIVE NYC All Ages Edition. El a înregistrat o melodie cu Lil Tut care a fost lansată în septembrie 2017, intitulată „Don’t Gotta Explain”. În afară de un cântăreț, el este, de asemenea, o vedetă pe rețelele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Fapte Lil TJAY

  1. Pe 11 august 2020, Lil Tjay a fost inclusă în clasa de boboci a XXL a anului 2020.
  2. De asemenea, a cântat la festivalul de muzică Rolling Loud Miami de trei zile, alături de Migos, Travis Scott și Kid Cudi în Miami Gardens, Florida în mai 2019 și la festivalul din Los Angeles în decembrie.
  3. Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  4. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  5. Are și frați.

Citește și: Rosie McClelland (Cântăreață) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date