Judit Guerra (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Judit Guerra este un model spaniol și vedetă Instagram. Este cunoscută mai ales pentru platformele sale de socializare. Până în prezent, ea a modelat pentru multe branduri și companii renumite. O personalitate inspirațională, ea crede în a se îmbrățișa și a face tot ce poate pentru a arăta și a se simți bine. Nu crede în urmărirea orbește a tendințelor modei. Potrivit ei, ea se inspiră din femeile pe care le întâlnește în viața ei de rutină și din modul în care își exprimă individualitatea. Fashionista crede, de asemenea, că cel mai important lucru în această lume este să ai o viață pașnică. În afară de a fi un model, are un număr mare de persoane în contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Judit Guerra.

Judit Guerra Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Judit Guerra? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 32 C. Ea servește drept centru pentru activitățile sale de socializare și găzduiește, de asemenea, un blog bazat pe stilul de viață, viața sănătoasă, arta și fragmente din viața personală și profesională a lui Judit.

Judit Guerra Age

Câți ani are Judit Guerra? Ziua ei de naștere cade pe 17 iulie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea spaniolă și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Terrassa, Spania. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Alexina Graham (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Judit Guerra Wikipedia

Judit GuerraWiki / Bio
Nume realJudit Guerra
PoreclăJudit
Faimos caModel
Vârstă22 de ani
Zi de nastere17 iulie 1998
Locul naşteriiTerrassa, Spania
Semnul nașteriiCancer
NaţionalitateSpaniolă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-28-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Iubitul Judit Guerra

Cine este iubitul lui Judit Guerra? Ea are o relație cu un tip al cărui nume nu este cunoscut în domeniul public. A încărcat o fotografie cu iubitul ei romantic. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Judit Guerra Net Worth

Care este valoarea netă a lui Judit Guerra? A fost ambasador de marcă pentru pălării Joylife Company. De asemenea, ea primește postări și videoclipuri de sponsor sub contul ei de Instagram. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Megan Williams (Model) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Judit Guerra Carieră

Judit Guerra a lucrat ca model de modă. Ea a modelat pentru mărci populare precum „Miu Miu”, „Helmut Lang”, „Versus Versace” și „Dior.” A fost reprezentată de agenții de modelare.

Judit Guerra Fapte

  1. Judit Guerra este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Viața ei este linistită, presărată cu o serie de relații, muzică, petreceri și opulență.
  3. A început să modeleze de foarte devreme.
  4. Ea și-a lansat propriul brand de stil de viață și a proiectat.
  5. Judit Guerra este, de asemenea, o pasionată de iubitor de câini.

Citește și: Irina Shayk (Model) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte