Brittney Shipp (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Brittney Shipp este meteorolog pentru prima echipă meteorologică NBC10. Puteți urmări prognozele live ale Brittney seara în timpul săptămânii. S-a întors la NBC10 după ce a petrecut doi ani ca meteorolog șef la KRON-TV în zona golfului din San Francisco. Este încântată să lucreze înapoi în zona Greater Philadelphia și să aibă un impact asupra comunității. Este pasionată de vizitele școlare educaționale, de diversitatea literaturii pentru copii și de reducerea decalajului de gen în carierele STEM. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Brittney Shipp Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Brittney Shipp? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 32-29-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Brittney Shipp Age

Câți ani are Brittney Shipp? Data exactă a nașterii ei nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Mai mult, ea crede în „Îmi place provocarea prezentă pe piețele din Philadelphia, New Jersey și Delaware”, a spus ea. „Primești puțin din toate - de la furtuni de zăpadă, furtuni puternice, chiar și uragane și tornade. Este un loc interesant de prognozat ca meteorolog. Cel mai important, aveți șansa de a informa spectatorii cu informații de salvare a vieții. Sunt pasionat să-i păstrez pe toți cât mai în siguranță posibil atunci când se deplasează vreme severă. ”

Citește și: Courtney Friel (jurnalist) Net Worth, Soț, Copii, Bio, Wiki, Înălțime, Fapte

Brittney Shipp Wikipedia

Brittney ShippWiki / Bio
Nume realBrittney Shipp
PoreclăBrittney
Faimos caJurnalist
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-29-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 25.000 $ (USD)

Iubitul Brittney Shipp

Cine este iubitul lui Brittney Shipp? Ea este singură în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața ei de întâlnire. De acum este foarte concentrată pe cariera sa de jurnalist.

Citește și: Charles Aaron (jurnalist) Valoare netă, soție, Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, carieră, fapte

Brittney Shipp Net Worth

Care este valoarea netă a lui Brittney Shipp? Jurnalismul este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 25.000 USD (USD).

Citește și: Jeffrey Goldberg (jurnalist) Valoare netă, soț, vârstă, Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, fapte

Brittney Shipp Carieră

Și-a început cariera ca reporter meteo dimineața săptămânală / reporter de la KYMA-TV din Yuma, Arizona. Apoi a continuat să lucreze la KTVK-3TV din Phoenix, Arizona, unde a fost meteorolog în weekend și reporter cu sarcini speciale. Brittney a lucrat ca o ancoră meteorologică completă pentru patru emisiuni naționale de dimineață: NBC’s Early Today și MSNBC’s Morning Joe, First Look și Way Too Early. Mai târziu, Brittney s-a întors la NBC10 după ce a petrecut doi ani ca meteorolog șef la KRON-TV în zona golfului San Francisco. Este încântată să lucreze din nou în zona Greater Philadelphia și să aibă un impact asupra comunității.

Brittney Shipp Fapte

  1. Brittney Shipp acoperit a fost iarna 2013-2014 în Philadelphia.
  2. A fost cea de-a doua cea mai înzăpezită iarnă înregistrată vreodată, urmărind aproape 68 de centimetri de zăpadă pe Aeroportul Internațional Philadelphia.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Albul este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: Mona Kosar Abdi (jurnalist) Valoare netă, iubit, întâlnire, vârstă, înălțime, greutate, biografie, wiki, fapte