Edward Abel Smith (Soțul Kate Winslet) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Edward Abel Smith, cunoscut și sub numele de Ned Rocknroll, este actualul soț al actriței Kate Winslet. Este o actriță engleză. Este cunoscută în special pentru munca ei în dramele de epocă și deseori portretizează femeile înfricoșate. Winslet primește diverse premii, inclusiv trei premii British Academy Film Awards, și este printre puținii interpreți care au câștigat premiile Academy, Emmy și Grammy. Mai mult, Edward este al treilea soț al actriței, Kate Winslet. În 2011, în timpul vacanței la proprietatea lui Richard Branson de pe insula Necker, Winslet l-a întâlnit pe nepotul său, Edward Abel Smith, în timpul unui incendiu. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera lui Edward Abel Smith și multe altele despre el!

Edward Abel Smith Înălțime și greutate

Cât de înalt este Edward Abel Smith? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,90 m sau 190 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 142 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Edward Abel Smith Age

Câți ani are Edward Abel Smith? S-a născut în 1978. Are 42 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Jada Paul (Chris Paul Wife) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Edward Abel SmithWiki / Bio
Nume realEdward Abel Smith
PoreclăEdward
Faimos caSoț al actriței

Kate Winslet

Vârstă42 de ani
Zi de nastere1978
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,90 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (142 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiUrs
Soția / soțiaKate Winslet
Valoarea netăaproximativ 25 m USD (USD)

Soția lui Edward Abel Smith

Cine este soția lui Edward Abel Smith? A fost căsătorit cu celebra actriță Kate Winslet. Au fost căsătoriți fericiți din 2012, iar cuplul și-a întâmpinat împreună primul copil cu numele Bear, în decembrie 2013. Vedeta Titanic se îndrăgostise de Ned în timpul unei călătorii la Necker în august 2011, în ciuda faptului că a ajuns pe insulă cu modelul ei de iubit on-off, Louis Dowler și tocmai în timpul acestei călătorii Kate a salvat-o de un incendiu pe mama lui Sir Richard, în vârstă de 90 de ani. Mai mult, după ce s-a mutat înapoi în Anglia, Winslet a cumpărat o proprietate în valoare de 3,25 milioane de lire sterline lângă mare în West Wittering, Sussex, unde locuiește împreună cu Smith și copiii ei. Și acum, pe măsură ce Kate Winslet, în vârstă de 43 de ani, și Ned Rocknroll, fiul Bear Blaze, în vârstă de cinci ani, îmbătrânesc, soțul excentric al actriței ar fi decis să inverseze schimbarea numelui său din 2008.

Citește și: Savannah Brinson (soția LeBron James) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Edward Abel Smith Net Worth

Care este valoarea netă a lui Edward Abel Smith? Este o afacere și a câștigat o sumă bună de bani din profesia sa. Valoarea sa netă este estimată la peste 25 de milioane de dolari (USD).

Edward Abel Smith Fapte

  1. Edward Abel Smith și-a schimbat numele din Ned Rocknroll înapoi în Edward Abel Smith deoarece „vrea să dea un exemplu” alături de faptul că nu vrea să-și jeneze fiul.
  2. Este o persoană foarte fericită.
  3. Nu ia viața atât de în serios, dar uneori viața se schimbă și acum vrea să fie ceva mai serios.
  4. El a decis să-l schimbe înapoi în Smith pentru că acum este tată și vrea să dea un exemplu.
  5. Ned, care s-a căsătorit cu Kate într-o ceremonie intimă la New York, cu puțin înainte de Crăciunul 2012, fusese căsătorită anterior cu socialista britanică Eliza Pearson, iar uniunea lor a durat doi ani.

Citește și: Hasty Khoei (Soția lui Jacques Torres) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found