Ann-Lorraine Carlsen Nantz (fosta soție Jim Nantz) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Ann-Lorraine Carlsen Nantz este bine cunoscută ca fosta soție a lui Jim Nantz mai bine cunoscută sub numele de James William Nantz III. Este un sportiv american care a lucrat la transmisiile transmise de Liga Națională de Fotbal. Mai mult, Ann-Lorraine Carlsen Nantz a ajuns la controverse după ce a cerut o sumă mare, care este de 1 milion de dolari pentru pensie alimentară. Jim Nantz a recunoscut că se întâlnea cu o femeie de 29 de ani înainte ca divorțul să fie definitiv. După divorțul cu prima soție Ann-Lorraine Carlsen Nantz, a început să o vadă pe Courtney Richards. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, divorțul, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Ann-Lorraine Carlsen Nantz.

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ann-Lorraine Carlsen Nantz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Age

Câți ani are Ann-Lorraine Carlsen Nantz? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Mariette Detotto (soția Walter Marcado) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Wikipedia

Ann-Lorraine Carlsen NantzWiki / Bio
Nume realAnn-Lorraine

Carlsen Nantz

PoreclăAnn
Faimos caFosta soție a lui Jim Nantz
Vârstă50 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiFiica: Caroline
Soț / SoțieJim Nantz (Divorțat)
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Ann-Lorraine Carlsen Nantz și Jim Nantz Relație

Cine este soțul lui Ann-Lorraine Carlsen Nantz? S-a căsătorit cu Jim Nantz pe 16 aprilie 1983, unde Jim se afla chiar la faza inițială a unei cariere de începător. Au divorțat pe 2 noiembrie 2009 după 26 de ani de viață de căsătorie. Cuplul locuia în Westport, Connecticut, și avea un copil, fiica Caroline. În noiembrie 2009, Jim Nantz a fost obligat să plătească fostei sale soții 916.000 de dolari pe an în pensie alimentară și pensie alimentară. Nantz a recunoscut că a ieșit cu o femeie de 29 de ani înainte ca divorțul să fie definitiv, deși judecătorul a concluzionat că mariajul s-a deteriorat cu ani mai devreme și „acest eveniment îndepărtat nu a contribuit în niciun caz la destrămarea căsătoriei”. Se spune că Nantz câștigă 7 milioane de dolari în 2009.

În plus, pe 9 iunie 2012, Nantz s-a căsătorit cu Courtney Richards într-o ceremonie la Pebble Beach Golf Links din Pebble Beach, California. Nantz și soția sa au o fiică născută în 2014 și un fiu născut în 2016.

Citește și: Dixie Brubaker (fosta soție Dinesh D'Souza) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Valoarea netă a Ann-Lorraine Carlsen Nantz

Care este valoarea netă a lui Ann-Lorraine Carlsen Nantz? Sursa ei de venit nu este revelată de ea în domeniul public. Mai mult, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Fapte

  1. Ann-Lorraine Carlsen Nantz nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Soțul ei de atunci Jim a ancorat acoperirea CBS a turneului Masters din 1989 și a fost, din 2004, crainicul jocului cu jocul de top al NFL CBS.
  3. Fiica lui Ann-Lorraine, Caroline, a făcut stagii la CBS și NBC, precum și a lucrat ca stagiară de producție la „The Late Show with Seth Meyers”.
  4. Ann-Lorraine Carlsen Nantz’s este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Îi place să-și petreacă timpul liber cu câinele și fiica ei.

Citește și: Ivana Trump (fosta soție a lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found